Прокляття

Прокляття (The Grudge / Проклятие). США, 2004. Режисер Такасі Сімідзу. У ролях: Сара Мішель Геллар, Джейсон Бер, Білл Пуллман, Клеа Дювал, Кеді Стрікленд.

ICTV, четвер 30 березня, 21.30

Коли хтось помирає, відчуваючи неймовірну лють, це породжує прокляття, яке вбиває кожного, хто стикається з ним. У випадку з персонажами цієї картини – усіх, хто переступає поріг одного зловісного будинку… Японські фільми жахів зараз надзвичайно популярні в усьому світі, і Голлівуд поспішає перезняти усі варті уваги східні зразки жанру, доки мода на них не минула. Цього разу до створення американського римейку залучили Сімідзу, режисера оригіналу, що суттєво вплинуло на якість: стрічка вийшла дійсно страшною. Те, що глядач відчуває під час фінальної сцени «Дзвінка», чекає на нього майже на початку «Прокляття», і агонія не припиниться через кілька хвилин, а триватиме весь фільм. Найкраще цей жах діє у темряві напівпорожнього кінозалу: на малому екрані ефект частково втрачається.

Прокляття (The Grudge / Проклятие). США, 2004. Режисер Такасі Сімідзу. У ролях: [Сара Мішель Геллар->sara-michelle-gellar], Джейсон Бер, [Білл Пуллман->bill-pullman], Клеа Дювал, Кеді Стрікленд.

ICTV, четвер 30 березня, 21.30

Коли хтось помирає, відчуваючи неймовірну лють, це породжує прокляття, яке вбиває кожного, хто стикається з ним. У випадку з персонажами цієї картини – усіх, хто переступає поріг одного зловісного будинку… Японські фільми жахів зараз надзвичайно популярні в усьому світі, і Голлівуд поспішає перезняти усі варті уваги східні зразки жанру, доки мода на них не минула. Цього разу до створення американського римейку залучили Сімідзу, режисера оригіналу, що суттєво вплинуло на якість: стрічка вийшла дійсно страшною. Те, що глядач відчуває під час фінальної сцени [«Дзвінка»->ring], чекає на нього майже на початку «Прокляття», і агонія не припиниться через кілька хвилин, а триватиме весь фільм. Найкраще цей жах діє у темряві напівпорожнього кінозалу: на малому екрані ефект частково втрачається.

1 коментар для “Прокляття”

  1. Мені здається що в фільмі люди трохи заторможені наприклад коли прокляття забирає дівчину під ковдру то можна б було дати йому в морду і все а так просто завмерти то це не цікаво але страшно було в другій серії коли дівчину подруги закрили в шафі і воно вилізло то було страшне видовище

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *