Джуніор

Джуніор (Junior / Джуниор). США, 1994. Режисер Айвен Рейтман. У ролях: Арнольд Шварценегер, Денні Де Віто, Емма Томпсон, Френк Ланджелла.

ICTV, понеділок 24 квітня, 21.20

Щоб продовжити дослідження засобу проти викидів, вчений (Шварценеггер) наважується побути… вагітним. Він поступово стає все більше жіноподібним за поведінкою, паралельно закохуючись в колегу (Томпсон)… Це можна було б назвати зразком політкоректного гумору, якби від Арнольда з животиком час від часу не починало нудити. Навіть американців ця комедія не дуже розсмішила і провалилась в прокаті.

Джуніор (Junior / Джуниор). США, 1994. Режисер Айвен Рейтман. У ролях: [Арнольд Шварценеггер->arnold-schwarzenegger], [Денні Де Віто->danny-de-vito], [Емма Томпсон->emma-thompson], Френк Ланджелла.

ICTV, понеділок 24 квітня, 21.20

Щоб продовжити свої дослідження, вчений (Шварценеггер) наважується побути… вагітним. Він поступово стає все більше жіноподібним за поведінкою, паралельно закохуючись в колегу (Томпсон)… Це можна було б назвати зразком політкоректного гумору, якби від Арнольда з животиком час від часу не починало нудити. Навіть американців ця комедія не дуже розсмішила і провалилась в прокаті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *