Він сказав, вона сказала

Він сказав, вона сказала ( / Он сказал, она сказала). США, 1991. Режисери К. Квопіс, М. Сілвер. У ролях: Кевін Бейкон, Елізабет Перкінс, Шарон Стоун, Ентоні Ла Палья.

Новий канал, п’ятниця 28 квітня, 00.35

Ведучі ток-шоу, які конкурують між собою (Бейкон та Перкінс), поступово закохуються одне в одного і одружуються, але, як завжди, в сімейному житті швидко виникають проблеми… Те, що одну половину фільму розповідь веде чоловік, а другу –жінка, надає цій картині певну оригінальність, хоча це і не бозна яка новація.

Він сказав, вона сказала (He Said, She Said / Он сказал, она сказала). США, 1991. Режисери Кен Квопіс, Маріса Сілвер. У ролях: [Кевін Бейкон->kevin-bacon], Елізабет Перкінс, [Шарон Стоун->sharon-stone], Ентоні Ла Палья, Натан Лейн.

Новий канал, п’ятниця 28 квітня, 00.35

Ведучі ток-шоу, які конкурують між собою (Бейкон та Перкінс), поступово закохуються одне в одного і одружуються, але в сімейному житті швидко виникають проблеми… Те, що одну половину фільму розповідь веде чоловік, а другу –жінка, надає цій картині певну оригінальність, хоча це і не бозна яка новація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *