Незакінчене життя

Незакінчене життя (An Unfinished Life / Незаконченная жизнь). США, 2005. Режисер Лассе Хальстрьом. У ролях: Роберт Редфорд, Дженніфер Лопес, Морган Фрімен.

1+1, четвер 11 травня, 22.20

Разом з 11-річною дочкою Джейн приїздить до свекра через 11 років після того, як загинув його син. Старий досі звинувачує Джейн в цій смерті, а про існування онуки навіть не підозрював… Міцна й некваплива “мелодрама зі старими на лоні природи”, де все тримається на акторах досвідчених і багато разів перевірених і де навіть Лопе не псує загальне враження.

Незакінчене життя (An Unfinished Life / Незаконченная жизнь). США, 2005. Режисер Лассе Хальстрьом. У ролях: [Роберт Редфорд->robert-redford], [Дженніфер Лопес->jennifer-lopez], [Морган Фрімен->morgan-freeman].

1+1, четвер 11 травня, 22.20

Разом з 11-річною дочкою Джейн приїздить до свекра через 11 років після того, як загинув його син. Старий досі звинувачує Джейн в цій смерті, а про існування онуки навіть не підозрював… Міцна й некваплива “мелодрама зі старими на лоні природи”, де все тримається на акторах досвідчених і багато разів перевірених і де навіть Лопес не псує загальне враження.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *