Операція “Тушонка”

Операція “Тушонка” (L’operation corned-beef / Операция “Тушенка”). Франція, 1991. Режисер Жан-Марі Пуаре. У ролях: Жан Рено, Крістіан Клав’є, Валері Лемерсьє.

СТБ, середа 31 травня, 19.50

Секретний агент на прізвисько Акула отримує завдання знищити міжнародну мережу торгівлі зброєю. Його дозволено використовувати будь-які засоби… Тільки для тих, хто у захваті від “французького комедіографу нового покоління” Пуаре та “французького комедіанта нового покоління” Клав’є. Прихильники Рено можуть знайти навіть комедію з ним значно кращу.

Операція “Тушонка” (L’operation corned-beef / Операция “Тушенка”). Франція, 1991. Режисер Жан-Марі Пуаре. У ролях: [Жан Рено->jean-reno], Крістіан Клав’є, Валері Лемерсьє.

СТБ, середа 31 травня, 19.50

Секретний агент на прізвисько Акула отримує завдання знищити міжнародну мережу торгівлі зброєю. Йому дозволено використовувати будь-які засоби… Тільки для тих, хто у захваті від “французького комедіографу нового покоління” Пуаре та “французького комедіанта нового покоління” Клав’є. Прихильники Рено можуть знайти навіть комедію з ним значно кращу.

1 коментар для “Операція “Тушонка””

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *