І прийшов павук

І прийшов павук (Along Came a Spider / И пришел паук). США, 2001. Режисер Лі Тамахорі. У ролях: Морган Фрімен, Моніка Поттер, Майкл Вінкотт.

Інтер, субота 10 червня, 00.25

Викрадено дочку сенатора. Викрадач не висуває жодних вимог. Досвідчений слідчий, спеціаліст з психології серійних вбивць Алекс Росс (Фрімен), здогадується, що маніяка цікавить не викуп, а складна непередбачувана гра, ставка в якій – життя дитини… Другий фільм про Росса (перший – “Цілуйте дівчат”) відчутно програє попереднику. Фрімен в обох фільмах однаковий, а от акторка в “Дівчатах” була явно краща (Ешлі Джадд). Пані Моніка порівняння з нею не витримує.

І прийшов павук (Along Came a Spider / И пришел паук). США, 2001. Режисер Лі Тамахорі. У ролях: [Морган Фрімен->morgan-freeman], Моніка Поттер, Майкл Вінкотт.

Інтер, субота 10 червня, 00.25

Викрадено дочку сенатора. Викрадач не висуває жодних вимог. Досвідчений слідчий, спеціаліст з психології серійних вбивць Алекс Кросс (Фрімен), здогадується, що маніяка цікавить не викуп, а складна непередбачувана гра, ставка в якій – життя дитини… Другий фільм про Кросса (перший – [“Цілуйте дівчат”->kiss-girls]) відчутно програє попереднику. Фрімен в обох фільмах однаковий, а от акторка в “Дівчатах” була явно краща ([Ешлі Джадд->ashley-judd]). Пані Моніка порівняння з нею не витримує.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *