Шоу Трумена

Шоу Трумена (Truman Show / Шоу Трумэна). США, 1998. Режисер Пітер Уїр. У ролях: Джим Керрі, Ед Харріс, Лора Лінні, Наташа Макелхоун, Ноа Еммеріх.

Інтер, четвер 24 серпня, 18.55

Трумен (Керрі) – молодий чоловік, який прожив се своє життя, сам не знаючи цього, на величезному знімальному майданчику, ставши зіркою найпопулярнішого у світі реаліті-шоу. Але одного дня він опиняється перед вибором: залишитись у своєму затишному маленькому світі чи вирушити у сповнений небезпек справжній світ… Мабуть, найкраща роль Джима Керрі, один з найкращих голлівудських фільмів Уїра, і взагалі – картина, яка настільки точно і безжально висміює телевізійну реальність і смаки, які вона формує, заслуговує на увагу і повагу.

Шоу Трумена (Truman Show / Шоу Трумэна). США, 1998. Режисер [Пітер Уїр->peter-weir]. У ролях: [Джим Керрі->jim-carrey], [Ед Харріс->ed-harris], [Лора Лінні->lora-linney], Наташа Макелхоун, Ноа Еммеріх.

Інтер, четвер 24 серпня, 18.55

Трумен (Керрі) – молодий чоловік, який прожив усе своє життя, сам не знаючи цього, на величезному знімальному майданчику, ставши зіркою найпопулярнішого у світі реаліті-шоу. Але одного дня він опиняється перед вибором: залишитись у своєму затишному маленькому світі чи вирушити у сповнений небезпек справжній світ… Мабуть, найкраща роль Джима Керрі, один з найкращих голлівудських фільмів Уїра, і взагалі – картина, яка настільки точно і безжально висміює телевізійну реальність і смаки, які вона формує, заслуговує на увагу і повагу.

5 коментарів для “Шоу Трумена”

  1. >>Мабуть, найкраща роль Джима Керрі
    А ви фільм “Man on the Moon” Мілоша Формана бачили?
    На мою думку саме там Джим Кері зіграв найкраще.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *