Адреналін

Адреналін (Crank / Адреналин). Бойовик. США, 2006. Режисери Марк Невелдайн, Браян Тейлор. У ролях: Джейсон Стетем, Ефрен Рамірес, Емі Смарт, Двайт Йокам, Ріно Вілсон, Майкл Гонсалес, Ніна Кейз, Браян Свібел.

У найманого вбивці Чева Челіоса день починається не дуже вдало: по телефону він від знається, що його отруїли, і жити йому залишилось не більше години. Лише адреналін в крові якось примушує його серце битися. За годину йому потрібно знайти протиотруту, знищити ворогів і врятувати свою дівчину.

Адреналін (Crank / Адреналин). Бойовик. США, 2006. Режисери Марк Невелдайн, Браян Тейлор. У ролях: [Джейсон Стетем->jason-statham], Ефрен Рамірес, Емі Смарт, Двайт Йокам, Ріно Вілсон, Майкл Гонсалес, Ніна Кейз, Браян Свібел.

У найманого вбивці Чева Челіоса день починається не дуже вдало: по телефону він дізнається, що його отруїли і жити йому залишилось не більше години. Лише адреналін в крові якось примушує його серце битися. За годину йому потрібно знайти протиотруту, знищити ворогів і врятувати свою дівчину.

Стрічку знято за сценарієм Марка Невелдайна та Браяна Тейлора. Стетем став головною зіркою проекту на початку вересня 2005 р. Бюджет фільму -15 млн. доларів. Зйомки почались у жовтні 2005 р. у Лос-Анджелесі.

2 коментаря для “Адреналін”

  1. Кіно дивиться на одному диханні. Справді адреналін. Такого відірваного фільму я вже давно не бачив. Раджу переглянути. Веселі півтора години гарантовані (але без дітей, якщо не хочети щоб вони взнали кілька нових способів отримання адреналіну )))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *