Погоня за Д. Б. Купером

Погоня за Д. Б. Купером (Pursuit of D. B. Cooper / Погоня за Д. Б. Купером). США, 1981. Режисер Роджер Споттісвуд. У ролях: Роберт Дювалль, Тріт Вільямс.

Київ, п’ятниця 1 вересня, 21.15

Фільм засновано на реальних пригодах Д. Б. Купера, хороброго авантюриста, який викрав 200 тисяч доларів на борту «Боїнга-727». Купера (Вільямс) переслідує досвідчений агент страхової компанії (Дювалль), який вирішив будь-що повернути гроші. Врешті-решт герої знаходять рішення, яке задовольняє їх обох… Стандартна стрічка, повністю побудована на погонях, може зацікавити хіба що участю чудових акторів Дювалля та Вільямса.

Погоня за Д. Б. Купером (Pursuit of D. B. Cooper / Погоня за Д. Б. Купером). США, 1981. Режисер Роджер Споттісвуд. У ролях: [Роберт Дювалль->robert-duvall], [Тріт Вільямс->treat-williams].

Київ, п’ятниця 1 вересня, 21.15

Фільм засновано на реальних пригодах Д. Б. Купера, хороброго авантюриста, який викрав 200 тисяч доларів на борту «Боїнга-727». Купера (Вільямс) переслідує досвідчений агент страхової компанії (Дювалль), який вирішив будь-що повернути гроші. Врешті-решт герої знаходять рішення, яке задовольняє їх обох… Стандартна стрічка, повністю побудована на погонях, може зацікавити участю чудових акторів Дювалля та Вільямса.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *