Закохатись у наречену брата

Закохатись у наречену брата (Dan in real life / Влюбиться в невесту брата). Романтична комедія. США, 2007. Режисер Пітер Хеджес. У ролях: [Стів Карелл->steve-carell], [Жульєтт Бінош->juliett-binoshe], Дейн Кук, Даян Віст, Джон Махоуні, Елісон Пілл, Бріттані Робертсон, Марлен Лоустон.

dan-real-life

Ден (Карелл) – вдовець і ведучий популярної рубрики корисних порад у престижній газеті. Одного дня він знайомиться з жінкою на ім’я Марі (Бінош) і вперше за довгий час відчуває, що у ньому прокидається почуття. Приїхавши разом до родичів на традиційний сімейний вікенд, Ден знову зустрічає Марі, яка виявляється новою подружкою його брата…

Історію, про яку розповідається у фільмі, взято з життя сценариста Пірса Гарднера, який добре знає, які несподіванки можуть трапитись, коли збирається численна родина (у його випадку це 27 чоловік).

Важливу роль у стрічці також грає музика. Постановнику запропонували список з 500 музикантів, однак йому найбільше сподобалась пісня у виконанні Сондре Лерше. Цей 20-річний норвезький музикант досяг світового успіху зі своєю групою Faces Down. Сондре з’являється у кадрі наприкінці фільму і виконує пісню “Modern Nature”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *