Знайомство з Фокерами

Знайомство з Фокерами (Meet the Fockers / Знакомство с Фокерами). США, 2004. Режисер Джей Роач. У ролях: [Роберт Де Ніро->robert-de-niro], [Бен Стіллер->ben-stiller], [Дастін Хоффман->dustin-hoffman], Барбра Стрейзанд, Блайт Даннер, Тері Поло.

1+1, субота 1 березня, 22.10

У продовженні [«Знайомства з батьками»->meet-the-parents] з’являються нові персонажі – батьки Грега Фокера (Стіллер), з якими вирішили познайомитись його майбутні тесть і теща – колишній агент ЦРУ Джек Бернс (Де Ніро) та його дружина Діна (Даннер).

fockers

У батька Грега перевтілився дворазовий лауреат академічної премії Дастін Хоффман, який останнім часом рідко з’являється на великому екрані. З Де Ніро він співпрацює втретє: у 1996 р. видатні актори разом знялись у кримінальній драмі «Ті, що сплять», а у 1997-му – у політичній сатирі «Шахрайство». Місіс Фокер зіграла ще одна легенда Голлівуду – Барбра Стрейзанд. Знамениту співачку і лауреатку «Оскара» востаннє можна було побачити на кіноекрані у 1996 р. у комедії «У дзеркала два обличчя», де вона також була режисером і продюсером.

Сценарій «Знайомства з Фокерами» написали Джим Херцфелд, Тім Расмуссен та Вінс Ді Меліо, режисером знову став Роач. Спочатку «Юніверсал» планувала випустити стрічку на екрани у березні 2003 р., однак Роач був зайнятий іншими проектами. Прем’єру перенесли на 22 грудня 2004 р. Проект опинився під загрозою у жовтні 2003 р., після того, як у Де Ніро виявили рак простати, проте через кілька днів стало відомо, що хворобу діагностували на ранній стадії і її можна швидко вилікувати. Зйомки почались у березні 2004 р. у Лос-Анджелесі. Ніхто не сумнівався, що стрічка з такою кількістю талановитих акторів стане одним з касових чемпіонів різдвяного кіносезону, і так воно й сталося: тільки у США картина зібрала понад 270 млн. доларів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *