Доказ життя

Доказ життя (Proof of Life / Доказательство жизни). США, 2000. Режисер Тейлор Хекфорд. У ролях: Расселл Кроу, Мег Раян, Дейвiд Морс, Памела Рiд, Дейвiд Карузо, Готтфрiд Джон.

1+1, недiля 25 вересня, 00.20

Iнженер, який працюe у Пiвденнiй Америцi, потрапляe до рук мiсцевих терористiв. Коли горлорiзи починають вимагати великий викуп, дружина нещасного (Раян) звертаeться по допомогу до спецiалiста зi справ викрадення (Кроу)…

Доказ життя (Proof of Life / Доказательство жизни). США, 2000. Режисер Тейлор Хекфорд. У ролях: Расселл Кроу, Мег Раян, Дейвiд Морс, Памела Рiд, Дейвiд Карузо, Готтфрiд Джон.

Новий канал, недiля 17 серпня, 00.15

Iнженер, який працює у Пiвденнiй Америцi, потрапляє до рук мiсцевих терористiв. Коли горлорiзи починають вимагати великий викуп, дружина нещасного (Раян) звертається по допомогу до спецiалiста зi справ викрадення (Кроу)…

Цей фiльм опинився в центрi загальної уваги задовго до своєї появи на екранах. Зйомки високобюджетного мелодраматичного трилера за участю модних зiрок Раян i Кроу (гонорари акторiв становили вiдповiдно 15 та 7 млн. доларiв) проходили у тропiчних еквадорських лiсах, де лютували бандитськi угрупування з Колумбiї. Пiд час роботи над стрiчкою стався нещасний випадок, внаслiдок якого один з каскадерiв (дублер Кроу) загинув, а 5 членiв знiмальної групи отримали поранення. Однак особливий iнтерес викликав роман мiж головними виконавцями. У день прем’єри “Доказу життя” стосунки мiж “гладiатором” та улюбленицею Америки цiкавили ЗМI набагато бiльше, нiж сама картина, а режисер Хекфорд змушений був визнати: “Позаекраннi подiї затьмарили у свiдомостi публiки те, що вiдбувається у фiльмi”. Стрiчка, в якiй напруженi бойовi епiзоди не надто вдало поєднуються з сентиментальними, зiбрала у прокатi США лише 20 мiльйонiв i досить швидко зникла з екранiв.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *