Макс Пейн

Макс Пейн (Max Payne / Макс Пейн). Бойовик. США, 2008. Режисер Джон Мур. У ролях: [Марк Валберг->mark-walberg], Міла Куніс, [Ольга Куриленко->olga-kurilenko], Бо Бріджес, Лудакріс, Донал Лог, Кріс О’Доннелл, Джоель Гордон.

mpan.jpg

Макс Пейн працює в управлінні з боротьби з наркотиками. Одного дня його життя повністю змінюється: якийсь божевільний злочинець вбиває дружину й дочку Макса. У поліцейського, який втратив усе, в житті залишається одна мета – знайти вбивцю…

Сценарій стрічки базується на сюжеті першої серії популярної комп’ютерної гри фінської компанії “Rockstar Games”. Продюсери картини разом з робітниками студії переглянули сотні варіантів сюжету, поки сценарист-початківець Бо Торн не винайшов такий підхід до матеріалу, який задовольнив усіх. “Гра у візуальному відношенні дуже кінематографічна, однак для того, щоб всіх побити, потрібно вісім-дванадцять годин, отже, у ній забагато матеріалу й інформації для кіно, – розповідає Торн. – Я спробував вивчити все про те, що є в самій грі, і потім зрозуміти, яким чином можна було б спростити і впорядкувати її. Дуже непросто було вигадати, як зберегти вірність оригінальному матеріалу і водночас надати йому необхідне прискорення, щоб вийшов крутий бойовик”.

Валберг вважає, що Макс Пейн – одна з найбільш складних ролей, які йому будь-коли доводилось виконувати. Мілі Куніс довелось відвідувати спортзал, щоб зіграти російську вбивцю Мону Сакс. Єдине, що їй не знадобилось, – це наймати репетитора для постановки російського акценту і вивчення нецензурної лексики: Міла впоралась сама. Ольга Куриленко (“Квант милосердя”) зіграла шукачку гострих відчуттів Наташу – молодшу сестру Мони.

2 коментаря для “Макс Пейн”

  1. >гри фінської компанії “Rockstar Games”

    Насправді гри фінської компанії «Remedy Entertainment», а ось видавцем була саме R*.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *