Амнезія

Амнезія (Twisted / Амнезия). США, 2004. Режисер Філіп Кауфман. У ролях: [Ешлі Джадд->ashley-judd], [Самюел Л. Джексон->samuel-l-jackson], [Енді Гарсіа->andy-garcia], Дейвід Стретерн, Рассел Вонг, Д. В. Моффет, Марк Пеллегріно, Кемрін Менхем, Тітус Веллівер, Річард Т. Джонс, Леланд Орсер.

К1, понеділок 15 червня, 00.50

Інспектора поліції Джессіку Шепард (Джадд) після чергового блискуче проведеного розслідування переводять у відділ вбивств. Відразу ж хтось починає вбивати колишніх коханців героїні, причому сама вона ніяк не може згадати, що робила у ті години, коли були скоєні злочини. Підозра падає на Джессіку, батько якої свого часу вбив її матір…

twisted

Продовжити читання “Амнезія”

Співучасник

Співучасник (Collateral / Соучастник). США, 2004. Режисер Майкл Манн. У ролях: [Том Круз->tom-cruise], [Джеймі Фокс->jaime-fox], [Марк Руффало->marc-ruffalo], Джейд Пінкетт-Сміт, Денніс Фаріна, Пол Еделстейн.

ICTV, субота 14 червня, 19.00

collateral

Дія розгортається у салоні лос-анджелеського таксі, водій якого з жахом розуміє, що став заручником свого клієнта – кілера, котрий під час поїздки починає виконувати «замовлення». Для того, щоб врятуватись, таксист Макс повинен знешкодити злочинця… Продовжити читання “Співучасник”

Неймовірний Халк

Чергова перемога в таборі кінокоміксів: і творча, і, можна прогнозувати майже напевно, касова. Чудово збалансована суміш пригод, жахів, мелодрами і доброї акторської гри – Нортону вдалося зробити те, чого не зміг Анг Лі.

hhulk

Продовжити читання “Неймовірний Халк”

Вільям Херт

Вільям Херт (William Hurt / Уильям Херт) народився 20 березня 1950 р. у Вашингтоні, в сім’ї великого урядового чиновника. Після розлучення батьків його мати вийшла заміж за власника журнальної імперії “Тайм інкорпорейтед” і переїхала з дітьми у Нью-Йорк. Вирішивши стати теологом, Вільям почав відвідувати університет Тафта. Одруження з актрисою Мері Бет суттєво змінило життя й світогляд Херта: він теж вирішив стати актором. Молодята поїхали до Нью-Йорка, де за допомогою викладачів Вільям підготував три ролі. Тому іспити до Джуліардської школи мистецтв, яких він побоювався, майбутній актор склав успішно.

hurt

Продовжити читання “Вільям Херт”

Неймовірний Халк

Неймовірний Халк (The Incredible Hulk / Невероятный Халк). Фантастичний бойовик / кінокомікс. США, 2008. Режисер Луї Летерьє. У ролях: [Едвард Нортон->edward-northon], [Лів Тайлер->liv-tyler], [Тім Рот->tim-roth], [Вільям Херт->william-hurt].

hulk

У вченого Брюса Беннера (Нортон), який у хвилини небезпеки перетворюється на зеленого монстра Халка, з’являється новий сильний ворог – Еміль Блонскі (Рот), колега Беннера, який теж став піддослідним в експерименті з гама-випромінюванням і перетворився на ще більш сильного монстра, ім’я якого – Потвора. Продовжити читання “Неймовірний Халк”

Котяче око

Котяче око (Cat’s Eye / Кошачий глаз). США, 1985. Режисер Льюїс Тіг. У ролях: [Дрю Беррімор->drew-barrymore], [Джеймс Вудс->james-woods], Алан Кінг, Кеннет Макміллан, Роберт Хейс, Кенді Кларк.

ENTER-фільм, вівторок 10 червня, 23.20

Екранізація трьох оповідань Стівена Кінга, який об’єднує один персонаж – кішка. Новели різні за якістю та жанрами, найбільше запам’ятається з них та, де кішка рятує дівчинку (Беррімор) від зубастого троля. Непогано, але до найкращих адаптацій Кінга не належить.

Кунг-фу Панда

Як не прикро, але попри те, що технології, за допомогою яких “фабрика мрій” створює півтора десятки тривимірних анімаційних стрічок на рік, розвиваються швидко, у сюжетному плані цей жанр убожіє ще швидше. Історії про звірят, які тікають на волю, вже виглядають анекдотично, пригоди Шрека на третій спробі виродилися у самопародію, і лише “Піксар” намагається весь час змінювати конячку, ризикуючи братись за зовсім різні світи й персонажів.

kpand

Продовжити читання “Кунг-фу Панда”