Пригоди Роккі та Буллвінкля

Пригоди Роккі та Буллвінкля (The Adventures of Rocky & Bullwinkle / Приключения Роки и Буллвинкля). США, 2000. Режисер Дес Макануф. У ролях: Рене Руссо, Джейсон Александер, Роберт Де Ніро, Пайпер Пірабо, Ренді Квейд, Джанін Гарофало, Джон Гудмен, Вупі Голдберг, Карл Райнер.

Новий канал, понеділок 1 травня, 19.20

Коли мультиплікаційний негідник Злий Лідер (Де Ніро) потрапляє у реальний світ і намагається захопити його, перетворивши американців на ідіотів за допомогою телебачення, єдиною надією країни залишаються мальовані вороги лиходія – білка та лось…

Пригоди Роккі та Буллвінкля (The Adventures of Rocky & Bullwinkle / Приключения Рокки и Буллвинкля). США, 2000. Режисер Дес Макануф. У ролях: [Рене Руссо->rene-russo], Джейсон Александер, [Роберт Де Ніро->robert-de-niro], [Пайпер Пірабо->piper-pirabo], Ренді Квейд, Джанін Гарофало, Джон Гудмен, Вупі Голдберг, Карл Райнер.

Новий канал, понеділок 20 квітня, 8.00

Коли мультиплікаційний негідник Злий Лідер (Де Ніро) потрапляє у реальний світ і намагається захопити його, перетворивши американців на ідіотів за допомогою телебачення, єдиною надією країни залишаються мальовані вороги лиходія – білка та лось…

Фантастичний успіх фільму «Хто підставив кролика Роджера?» досі не дає спокою голлівудським продюсерам. Час від часу ремісники, позбавлені таланту та фантазії Земекіса, відправляють у світ людей черговий «десант» анімаційних героїв, щоб знову зазнати творчої (а інколи і фінансової) поразки. Цього разу для подібної «диверсії» були обрані персонажі художника Джея Ворда, чиї мультсеріали вже ставали основою для ігрових стрічок («Джордж із джунглів», «Дадлі Справедливий»). На відміну від творів, наприклад, Діснея, роботи Ворда базуються на специфічному абсурдному гуморі, що значно обмежує їхню глядацьку аудиторію. Спроба відновити «плоскі» жарти 60-х наприкінці 90-х виявилась для авторів «Роккі та Буллвінкля» фатальною: картина стала найгучнішим провалом літнього кіносезону 2000 р., зібравши у прокаті США менше 20 млн. доларів. Вражаючі комп’ютерні спецефекти, «зоряний» акторський склад, пародійні цитати з відомих фільмів (від «Супермена» до «Таксиста») – усе це не врятувало незграбну і вторинну стрічку, в якій сучасна інфантильність «фабрики мрій» сягнула, здається, своєї вершини. Невдача картини була особливо болісною для Де Ніро, котрий не лише зіграв карикатурного «суперлиходія», але і, як не дивно, виступив продюсером фільму.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *