Зоряний шлях

Зоряний шлях (Star Trek / Звездный путь). Фантастичний бойовик. США, 2009. Режисер Дж. Дж. Абрамс. У ролях: Кріс Пайн, Захарі Квінто, Антон Єльцин, Зої Салдана, [Саймон Пегг->simon-pegg], [Вайнона Райдер->winona-ryder].

star-trek-movie-poster.jpg

Стрічка розповідає про ранні дні капітана Джеймса Кірка та команди зорельота “Ентерпрайз”. Продовжити читання “Зоряний шлях”

Дівчина з Джерсі

Дівчина з Джерсі (Jersey Girl / Девушка из Джерси). США, 2004. Режисер Кевін Сміт. У ролях: [Бен Аффлек->ben-afflek], [Лів Тайлер->liv-tyler], Джордж Карлін, Ракель Кастро, [Джейсон Біггс->jason-biggs], [Дженніфер Лопес->jennifer-lopes].

Новий канал, субота 9 травня, 18.20

Несподівано ідеальне життя Оллі Трінке трагічно змінюється – він стає батьком-одинаком і втрачає роботу. Перебравшись до батька у передмістя Нью-Джерсі, Оллі увесь вільний час віддає маленькій дочці… Відносно непогана сімейна мелодрама, яка викликала чимало негативної критики (переважно через присутність Аффлека та Лопес). Спочатку на їх ролі планували запросити Білла Мюррея та Джоуї Лорен Адамс. Камео Вілла Сміта – одна з його кращих ролей.

Втеча до перемоги

Втеча до перемоги (Escape To Victory / Побег к победе). США, 1981. Режисер [Джон Х’юстон->john-huston]. У ролях: [Сильвестр Сталлоне->sylvester-stallone], [Майкл Кейн->michael-cain], Пеле, Макс фон Сюдоф, Денієл Мессі, Кароль Лор.

ICTV, четвер 7 травня, 22.05

Дія відбувається під час Другої світової війни. Військовополонені, очолювані героєм Кейна, готують втечу, але ще важливішою для них є перемога у футбольному матчі. Стандартний пригодницький фільм про втечу за участю зірок. Для Х’юстона – слабко, для Кейна – нічого особливого, для Сталлоне – цілком непогано.

Пол Радд

Пол Радд (Paul Rudd / Пол Радд) народився 6 квітня 1969 р. у Пасаїку (штат Нью-Джерсі). Його батько працював у галузі авіаперевезень, тому сім’я часто переїздила. З часом Радди оселилися у Канзас-сіті. Після закінчення школи Пол вступив до Канзаського університету, де вивчав театральне мистецтво. Потім він став студентом Американської академії драматичних мистецтв і під час навчання три місяці займався у майстерні Британської академії драми Оксфордського університету. Його наставником був відомий продюсер Майкл Кан. В Англії Радд брав участь у постановці вистави “Проклята поезія” в театрі “Глобус” – як продюсер та виконавець ролі Персі Біши Шеллі. Він також зіграв головного героя у “Гамлеті”, якого поставив славетний Бен Кінгслі (“Ганді”).

rudd1.jpg

Продовжити читання “Пол Радд”

Підозрюваний

Підозрюваний (Suspect / Подозреваемый). США, 1987. Режисер Пітер Єйтс. У ролях: [Шер->cher], [Денніс Квейд->dennis-quayd], [Лаям Нісон->liam-nison], Джон Махоуні, Джо Мантенья.

К1, вівторок 5 травня, 22.00

Вродлива і добросердечна жінка-адвокат Кетлін Райлі (Шер) намагається виграти майже безнадійну справу. Вона захищає в’єтнамського ветерана (Нісон), який став волоцюгою, від звинувачень в убивстві, бо переконана, що він невинний. Її думку поділяє один з присяжних… Непоганий судовий трилер – неоригінальний, але професійно зроблений, і завдяки ньому можна згадати, що у 80-х Шер була однією з провідних кіноактрис.

Люди Ікс: Початок. Росомаха

Літній сезон цього року вже традиційно стартує з марвелівського блокбастера. За останні два роки жанр кінокоміксу, завдяки [“Темному Лицарю”->dark-knight], [“Хранителям”->watchmen] і [“Залізній Людині”->iron-man], завоював певну повагу у найсуворіших критиків. Але чекати чогось подібного до тих картин від “Росомахи” не варто.

wolv1.jpg

Продовжити читання “Люди Ікс: Початок. Росомаха”