Аєлет Зурер

Аєлет Зурер (Ayelet Zurer / Айелет Зурер) народилась 28 червня 1969 р. в Тель-Авіві (Ізраїль). Акторської майстерності вона навчалась у Нью-Йорку, а у 1991 р. повернулась в Ізраїль. Вже наступного року Зурер грала у серіалі, а у 1993-му виконала свою першу головну роль у кіно. За створений у картині “Трагедії Ніни” (2003) образ молодої жінки, яка намагається зажити новим життям після смерті чоловіка, Аєлет отримала премію Ізраїльської кіноакадемії. Вона також багато грала в театрі і на телебаченні.

zor1.jpg

Продовжити читання “Аєлет Зурер”

Острів скарбів

Острів скарбів (L`Ile aux Tresors / Остров сокровищ). Франція, 2007. Режисер Ален Берберян. У ролях: Жерар Жуньо, Аліса Тальоні, Жан-Поль Рува, Венсан Ротьє.

Кіно, субота 23 травня, 21.30

Колись на одному з Антильських островів зарили скарб. Одного ранку тисяча сімсот якогось року на його пошуки вирушила брава команда, яку всі досить добре знають за попередніми версіями роману Стівенсона. Щоправда, є чимало відмінностей: сквайра Трелоні, наприклад, перетворили на баронесу де Трелоні, до того ж психічно хвору. Лікар Лівсі став алкоголіком, а Сілвер програв Джима в карти старому матросу з не дуже добрими намірами. Зоригінальнічати у авторів стрічки вийшло, але все ж таки раджу переглянути одну з більш традиційних версій “Острова”.

Ніч у музеї-2

Ніч у музеї-2 (A Night at the Museum 2 / Ночь в музее-2). Фантастична комедія. США, 2009. Режисер Шон Леві. У ролях: [Бен Стіллер->ben-stiller], [Робін Вільямс->robin-williams], [Емі Адамс->emy-adams], [Овен Вілсон->owen-wilson], Генк Азарія, Крістофер Гест, Ален Шаба, Джон Бернталь.

night_at_the_museum_2_p.jpg

Колишній нічний сторож музею Ларрі Дейлі (Стіллер) дізнається, що його улюблених експонатів-друзів відправили в архіви Смітсонівського інституту, де новачки розбудили відомих історичних лиходіїв, які вирішили захопити музей, а потім і увесь світ… Продовжити читання “Ніч у музеї-2”

Детоксикація

Детоксикація (D-Tox). США, 2001 рік, 100 хв. Режисер Джим Гіллеспі. У ролях: Сильвестр Сталлоне, Том Беренджер, Чарлз С. Даттон, Кріс Крістофферсон, Поллі Вокер, Шон Патрік Фленері, Джеффрі Райт, Роберт Патрік, Роберт Проскі, Діна Меєр, Стівен Ленг.

ICTV, неділя 16 липня, 00.40

Підступний маніяк за одну ніч вбиває друга і кохану агента ФБР Меллоя (Сталлоне), який його вистежував. Нещасний починає пиячити і наближається до межі самогубства. Колега Меллоя пропонує йому відвідати спеціальний центр, де допомагають колишнім охоронцям закону. Однак хитрий вбивця не збирається залишати свого ворога у спокої…

Детоксикація (D-Tox / Детоксикация). США, 2001 рік, 100 хв. Режисер Джим Гіллеспі. У ролях: Сильвестр Сталлоне, Том Беренджер, Чарлз С. Даттон, Кріс Крістофферсон, Поллі Вокер, Шон Патрік Фленері, Джеффрі Райт, Роберт Патрік, Роберт Проскі, Діна Меєр, Стівен Ленг.

ICTV, середа 20 травня, 22.00

Підступний маніяк за одну ніч вбиває друга і кохану агента ФБР Меллоя (Сталлоне), який його вистежував. Нещасний починає пиячити і наближається до межі самогубства. Колега Меллоя пропонує йому відвідати спеціальний центр, де допомагають колишнім охоронцям закону. Однак хитрий вбивця не збирається залишати свого ворога у спокої…

Продовжити читання “Детоксикація”

Янголи і демони

Будь-яке продовження (звичайно, у тому випадку, коли його автори зацікавлені в успіху, а не просто відбувають свій номер) – це робота над помилками, яких припустилися в першій частині. Чи вдалося це в сіквелі популярного й скандального “Коду да Вінчі”? Частково.

angd1.jpg

Продовжити читання “Янголи і демони”

Зої Салдана

Зої Салдана (Zoe Saldana / Зои Салдана) народилась 19 червня 1978 р. у сім’ї вихідців з Домініканської республіки. Її справжнє ім’я – Зої Ядіра Салданья Назаріо. У дев’ять років вона втратила батька, який загинув в аварії, і мати перевезла її та сестру назад в Домініканську республіку. Відучившись в престижній танцювальній школі, Зої повернулась у Штати, де стала учасницею театральної програми “Обличчя” і влаштувалась касиркою у забігайлівку “Бургер Кінг”. Тоді ж вона отримала можливість знятись у серіалі “Закон і порядок”.

saldana1.jpg

Продовжити читання “Зої Салдана”