Джош Дюамел

Джош Дюамел (Josh Duhamel / Джош Дюамел) народився 14 листопада 1972 р. Працював моделлю, у 2002 р. зіграв головну роль в картині “Портрет Доріана Грея”, з 2003-го знімався у серіалі “Лас-Вегас”. Саме його герой з цього серіалу, Денні Маккой, аналітик служби безпеки в казино “Монтесіто” і колишній солдат, що воював в Іраку, допоміг актору отримати одну з головних ролей у [“Трансформерах”->transformers].

duham1.jpg

Продовжити читання “Джош Дюамел”

Напролом

Напролом (The Hard Way / Напролом). США, 1991. Режисер Джон Бедем. У ролях: [Майкл Дж. Фокс->michael-j-fox], [Джеймс Вудс->james-woods], Стівен Ленг, Анабелла Шиорра, Пенні Маршалл.

Новий канал, субота 11 липня, 00.45

Відомий голлівудський актор (Фокс), якому набридло розважати підлітків, хоче зіграти справжню драматичну роль у фільмі про поліцейського. Для того, щоб увійти в роль, він влаштовується на роботу в поліцію і стає напарником детектива (Вудс), який розшукує небезпечного маніяка… Вдале поєднання комедії та трилера, міцна режисура, і дует Фокса та Вудса вийшов чудово.

Людина з зірки

Людина з зірки (Starman / Человек со звезды). США, 1984. Режисер Джон Карпентер. У ролях: [Джефф Бріджес->geoff-bridges], Карен Аллен, Чарльз Мартін Сміт, Річард Джекел.

К1, середа 8 липня, 16.00

Інопланетянин (Бріджес) звертається до молодої вдови (Аллен) з проханням допомогти йому знайти свій корабель, подорожуючи країною. Оскільки незнайомець позичив зовнішність її покійного чоловіка, у жінки поступово виникають до нього почуття… Фантастичний фільм середньої якості, основна жанрова складова частина – мелодрама. Бріджес добре зіграв емоційного прибульця, за що був номінований на “Оскар”.

Освідчення

Освідчення (The Proposal / Предложение). Романтична комедія. США, 2009. Режисер Енн Флетчер. У ролях: [Сандра Баллок->sandra-bullock], [Раян Рейнольдс->ryan-reynolds], Мері Стінберген, Крейг Т. Нельсон, Деніс О’Хейр, Малін Акерман, Оскар Нунез, Аасіф Мандві, Найсі Неш.

proposal_w_002.jpg

Маргарет (Баллок), канадка, яка працює головним редактором одного з видавництв, у відчаї – їй не продовжують робочу візу у США. Єдиний шанс для неї залишитись у країні – вийти заміж за першого ліпшого власника американського паспорту. Першим ліпшим стає її особистий асистент (Рейнольдс)… Продовжити читання “Освідчення”

Внутрішнє розслідування

Внутрішнє розслідування (Internal Affairs / Внутренне расследование). США, 1990. Режисер Майк Фіггіс. У ролях: [Річард Гір->richard-gere], [Енді Гарсіа->andy-garcia], Ненсі Тревіс, Вільям Болдуїн, [Ілайджа Вуд->elaja-wood].

Новий канал, вівторок 7 липня, 1.00

Поліцейський, який працює у відділі внутрішніх розслідувань, веде справу корумпованого офіцера (Гір). Через деякий час, намагаючись будь-що викрити негідника, герой перетворює розслідування на особисту вендету… Погляд Фіггіса на проблему корупції в поліції свіжим і оригінальним назвати важко, але саме цей фільм став поверненням у Голлівуд Гіра після низки провалів: образ лиходія-копа йому цілком вдався.