3000 миль до Грейсленда

3000 миль до Грейсленда (3000 Miles to Graceland / 3000 миль до Грейсленда). США, 2001. Режисер Дем’єн Ліхтенштейн. У ролях: [Курт Рассел->kurt-russel], [Кевін Костнер->kevin-costner], Кортні Кокс, Крістіан Слейтер, Кевін Поллак, Дейвід Аркетт, Джон Ловіц, Томас Хейден Чіорч, Бокім Вудбайн, Айс-Ті.

НТН, неділя 18 липня, 21.00

Запеклий злочинець Майкл Зейн (Рассел) виходить з в’язниці і разом зі своїм давнім знайомим Томасом Мерфі (Костнер) та ще трьома кримінальниками грабує казино у Лас-Вегасі під час конкурсу двійників Елвіса Преслі. Захопивши гроші, підлий Мерфі намагається позбутися решти членів банди, однак Зейну вдається врятуватися від кулі старого друга… Продовжити читання “3000 миль до Грейсленда”

Дев Патель

Дев Патель (Dev Patel / Дев Патель) народився 23 квітня 1990 р. у Лондоні. Обоє його батьків – вихідці з Кенії, але з індійським корінням. Актор розповідає, що мати віддала його на бойові мистецтва, щоб знайти вихід для бурхливої енергії дитини. Дев з дитинства присвячував багато часу спорту, а у 2004 р. на чемпіонаті світу з теквондо завоював почесне третє місце, отримавши бронзову медаль. Він має чорний пояс і неодноразово займав призові місця на міжнародних змаганнях.

patel1.jpg

Продовжити читання “Дев Патель”

Сутінки: Затемнення

Чи то режисерський стиль трохи змінився, чи то це просто “синдром третьої частини”, але таке враження, що чергова частина розповіді про любовний трикутник “вампір – перевертень – їжачок в тумані” навіть сама себе не сприймає всерйоз – чого можна чекати від глядача?

tweclipse_1.jpg

Продовжити читання “Сутінки: Затемнення”

Сутінки: Затемнення

Сутінки: Затемнення (The Twilight Saga: Eclipse / Сумерки: Затмение). Містика / мелодрама. США, 2010. Режисер Дейвід Слейд. У ролях: [Крістен Стюарт->kristen-stewart], [Роберт Паттінсон->robert-pattinson], [Тейлор Лотнер->taylor-lautner], [Ешлі Грін->ashley-green], [Ніккі Рід->nickie-reed], Брайс Даллас Говард, [Дакота Фаннінг->dakota-fanning].

Eclipse_poster.jpg

Вампірка Вікторія збирає армію кровососів, щоб помститися Калленам за смерть коханого, тоді як почуття між Беллою, Едвардом та Джейкобом стають все більш складними… Продовжити читання “Сутінки: Затемнення”

Початок

Початок (Inception / Начало). Фантастичний трилер. США, 2010. Режисер [Крістофер Нолан->christopher-nolan]. У ролях: [Леонардо Ді Капріо->leonardo-di-caprio], Кен Ватанабе, [Джозеф Гордон-Левітт->joseph-gordon-lewitt], [Маріон Котіяр->marion-cotilliard], [Еллен Пейдж->ellen-page], [Кілліан Мерфі->cillian-murphy], Том Харді, Том Беренджер, Лукас Хаас, [Майкл Кейн->michael-cain].

inception_poster.jpg

Дом Кобб (Ді Капріо) – генеральний директор контори і водночас вправний злодій. Він займається крадіжками цінних секретів з глибин підсвідомості під час сну, коли людський розум найбільш вразливий… Продовжити читання “Початок”