Некерований

Некерований (Unstoppable / Неуправляемый). Трилер. США, 2010. Режисер [Тоні Скотт->tony-scott]. У ролях: [Дензел Вашингтон->denzel-washington], [Кріс Пайн->chris-pine], [Розаріо Доусон->rosario-dawson], Джессі Шрем, Кевін Данн.

unstoppable-movie-poster.jpg

Френк Барнс (Вашингтон) працює машиністом вже 28 років і не відчуває жодних радощів, коли йому дають молодого напарника на ім’я Вілл Колсон (Пайн). Обоє вони невдовзі отримують шанс довести свою мужність: лише від них залежить, чи вдасться наздогнати і зупинити некерований потяг з токсичними відходами. Продовжити читання “Некерований”

Гаррі Поттер і смертельні реліквії. Частина 1

Що ж, це дійсно щось новеньке для цього кіносеріалу. Незважаючи на те, що бажання зробити якісне кіно і жага заробити побільше грошенят, розбивши останню екранізацію на дві частини, співіснують у задумі 50х50, ця картина принаймні не схожа на надцять попередніх серій.

potter-deadly1.jpg

Продовжити читання “Гаррі Поттер і смертельні реліквії. Частина 1”

Ендрю Гарфілд

Ендрю Гарфілд (Andrew Garfield / Эндрю Гарфилд) народився 20 серпня 1983 р. у Лос-Анджелесі, в сім’ї англійки з Есексу та корінного жителя Каліфорнії. У три роки він разом з батьками переїхав до Великобританії. У них був невеликий бізнес, пов’язаний з дизайном інтер’єрів, а пізніше батько став головним тренером збірної з плавання міста Гілфорд. Ендрю виріс у графстві Суррей, у дитинстві хотів стати співаком та композитором і брав уроки класичної гітари, потім захопився гімнастикою. “Коли у мене вперше вийшло зробити сальто назад, я на секунду відчув себе надлюдиною”, – згадує Гарфілд. Уроки акторської майстерності він почав брати ще у 15 років, грав на сцені молодіжного театру у постановці “Багсі Мелоун”, потім приєднався до невеликої трупи юних акторів.

garfield1.jpg

Продовжити читання “Ендрю Гарфілд”

Облога

Облога (Siege / Осада). США, 1998. Режисер Едвард Цвік. У ролях: Дензел Вошингтон, Брюс Вілліс, Аннетт Беннінг, Тоні Шелхауб.

ICTV, понеділок 6 лютого, 21.30

Нью-Йорк шокований серією терористичних актів, які здійснили арабські терористи-камікадзе. Місто у паніці, представники ЦРУ і ФБР збилися з ніг, заплутавшись у павутинні змови терористів. Лише жорстокий генерал Деверо (Вілліс) знає, що робити у подібній ситуації: ввести у Нью-Йорк війська і зігнати в гетто усіх арабів, що приїхали в країну за кілька останніх років. Агент ФБР Ендрю Хаббард (Вошингтон) та агент ЦРУ (Беннінг) ведуть розслідування, наступаючи на п’яти терористам, однак постійно відстають від них на один крок… Ця високобюджетна гостросюжетна стрічка не мала особливого успіху в США, незважаючи на участь «зірок» першої величини (Вілліса навіть визнали найгіршим актором року). Американці легковажно поставилися до можливої загрози, показаної у фільмі. Після вересневих подій 2001 р. вони змінили свою думку, тому рік по тому в Голлівуді навіть збирались знімати продовження картини – «Афіни. Облога-2».

Облога (Siege / Осада). США, 1998. Режисер Едвард Цвік. У ролях: [Дензел Вошингтон->denzel-washington], [Брюс Вілліс->bruce-willis], Аннетт Беннінг, Тоні Шелхауб.

2+2, понеділок 22 листопада, 19.05

Нью-Йорк шокований серією терористичних актів, які здійснили арабські терористи-камікадзе. Місто у паніці, представники ЦРУ і ФБР збилися з ніг, заплутавшись у павутинні змови терористів. Лише жорстокий генерал Деверо (Вілліс) знає, що робити у подібній ситуації: ввести у Нью-Йорк війська і зігнати в гетто усіх арабів, що приїхали в країну за кілька останніх років. Продовжити читання “Облога”