Діанна Агрон

Діанна Агрон (Dianna Agron / Дианна Агрон) народилась 30 квітня 1986 р. у Саванні (штат Джорджия). Справжнє прізвище її батька – Агронський, він емігрував з Радянського Союзу. Чиновники, які оформляли документи Агронського, американізували його прізвище, скоротивши його. Мати Діанни, збираючись вийти заміж за її батька, прийняла іудаїзм. Дитинство майбутня акторка провела у Сан-Франциско, потім закінчила Burlingame High School у Каліфорнії. Діанна почала займатися танцями у три роки, у шкільному віці вивчала джаз і балет, пізніше почала проявляти інтерес до акторської майстерності. У 18 років вона переїхала до Лос-Анджелесу, де навчалась в акторських класах, паралельно знімаючись в студентських фільмах, щоб здобути досвід на майбутнє.

agron1.jpg

У 2006 р. Агрон дебютувала на екрані маленькою роллю у стрічці “Після опівночі: життя за гратами”. Вона знялась у телесеріалах “Акула”, “Поруч із домом”, “Місце злочину – Нью-Йорк”, “Числа”, “Вероніка Марс”. У чотирьох епізодах популярного серіалу “Герої” акторка грала Деббі Маршал. У 2007 р. Діанна знялась у картинах “Технічний нокаут” та “Сліди гальм”, у 2009-му – у фільмах “Вечеря з Рафаелем”, “Слон Фуксії” та “Анонімні знаменитості”. У “Слоні Фуксії” вона також виступила як продюсер та сценарист. У 2009 р. Агрон прокинулась знаменитою, знявшись у серіалі “Лузери”, де перевтілилась у Квінн Фабрей – чірлідера, яка підтримує чудову форму, подругу Фінна Хадсона, вагітну від його друга Пака. Ця роль принесла їй високі оцінки критиків.

agron2.jpg

Агрон була у числі молодих голлівудських зірок, яких найбільша у світі роздрібна мережа Wal-Mart вибрала для “Тихоокеанської весінньої маркетингової кампанії” 2010 р. Завдяки цьому Діанна дебютувала як фотомодель у телевізійній та Інтернет-рекламі, розважальних і модних журналах на кшталт Elle, Teen Vogue, Seventeen та Cosmopolitan.

У 2010 р. Агрон увійшла до списку ста найвродливіших людей світу, складеного журналом People, і до “сотні найгарячіших” від сайту Afterellen.com. Того ж року актриса знялась у стрічках “Романтики” та “Мисливці”, а також зіграла невелику роль Наталі у мюзиклі [“Бурлеск”->burlesque] з [Шер->cher] та Крістіною Агілерою. На початку лютого у США відбулась прем’єра її останнього фільму – “Я – Четвертий” режисера Д. Дж. Карузо, головні герої якого – прибульці, які ховаються на Землі, маскуючись під звичайних підлітків. На прем’єрі у Village Theater 24-річна красуня з’явилась у сукні від Вів’єн Вествуд, яка, на думку експертів, підкреслювала жіночність і скромність Діанни.

agron3.jpg

Діанна Агрон – вегетаріанка і прихильниця етичного поводження з тваринами. Вона обожнює фільми [Тіма Бертона->tim-burton] і любить кладовища – через їх спокійну обстановку. Діанна полюбляє готувати, проводити час з друзями та близькими людьми.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *