Зараза

Зараза (Contagion / Заражение). Трилер / драма. США, 2011. Режисер [Стівен Содерберг->steven-soderberg]. У ролях: [Метт Деймон->matt-damon], [Гвінет Пелтроу->gwenett-paltrow], Маріон Котіяр, [Кейт Вінслет->kate-winslet], Лоренс Фішберн, [Джуд Лоу->jude-law], Дженніфер Ель, Елліот Гулд.

contagion-poster

З 6 жовтня стрічку “Зараза” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Коли Бет Емхофф (Пелтроу) помирає у відділенні швидкої допомоги, лікарі повідомляють її чоловіку (Деймон), що причина смерті їм невідома. Невдовзі і у інших з’являються ті самі таємничі симптоми; починається глобальна епідемія.

Деймон каже, що зйомки в “Заразі” сильно вплинули на його світосприйняття і змінили його образ життя навіть у побутових дрібницях: “Ми живемо в Нью-Йорку, а це величезне місто. Ми миємо руки щоразу, коли приходимо з вулиці, миємо руки перед їдою, але цього, повірте, недостатньо. Після зйомок в “Заразі” я почав ставитись до цих процедур більш серйозно. Наприклад, став більш ретельно і більш часто мити руки”.

Пелтроу, яка минулого року знялась у фантастичному бойовику [“Залізна Людина-2”->iron-man-2] та в музичній драмі “Я йду – не плач”, вирішила взяти участь у більш серйозному проекті. Деймон був щиро вражений тим, як його колезі вдалося настільки глибоко і реалістично зобразити стан своєї героїні протягом усієї хвороби: “Гвінет докладно вивчала фізіологічні особливості міміки людини в залежності від її фізичного стану – консультувалась у лікарів, експертів. Їй вдалося досягти неймовірної достовірності!”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *