Два життя

Два життя (Passion of Mind / Две жизни). США, 2000. Режисер Алан Берлінер. У ролях: [Демі Мур->demy-moore], Стеллан Скарсгард, Вільям Фіхтнер, Пітер Рігерт, Шинеад К’юсак, Джосс Екланд, Джуліанн Ніколсон, Джеррі Бамман.

К1, неділя 26 червня, 18.50

Марті (Мур), ділова жінка з Нью-Йорку, живе дивним подвійним життям. Кожної ночі вона відчуває себе багатодітною матір’ю Марі, яка мешкає у Франції. Цей сон є настільки реалістичним, що межа між фантазією та дійсністю поступово зникає. І у Марті, і у Марі з’являється коханець, тому одного дня героїні доводиться робити складний вибір… Продовжити читання “Два життя”

Дженуарі Джонс

Дженуарі Джонс (January Jones / Дженуари Джонс) народилась 5 січня 1978 р. в Сіу Фалс, невеликому містечку у штаті Південна Дакота, де живуть лише 200 тисяч чоловік. Раніше Сіу Фалс був відомий лише своїми учбовими закладами Augustana College, Southeast Technical Institute, University of Sioux Falls. Дженуарі зробила рідне містечко популярним: зараз туди часто навідуються її прихильники і просто туристи.

january-jones1.jpg

Продовжити читання “Дженуарі Джонс”

Супер 8

Найбільш таємничий, мабуть, проект цього літа, який зараз можна побачити у “Планеті кіно” торгівельно-розважального комплексу “King Cross Leopolis”, може похвалитися річчю досить незвичною у блокбастерах – хорошим сценарієм. Не блискучим, але помітно, що для авторів була головною саме історія, не спецефекти (теж, до речі, непогані).

super_8_1.jpg

Продовжити читання “Супер 8”

Тачки-2

Тачки-2 (Cars 2 / Тачки-2). Анімаційний фільм / комедія. США, 2011. Режисери Джон Лассетер та Бред Льюїс. Ролі озвучують: [Овен Вілсон->owen-wilson], Ларрі Кейбл Гай, Тоні Шелхауб, Бонні Хант, Чіч Марін, Дженніфер Льюїс, Кетрін Хелмонд, Ванесса Редгрейв, Майкл Кейн, Емілі Мортімер, Томас Кречман, [Джон Туртурро->john-turturro], Брюс Кембелл, Франко Неро, Джейсон Айзекс.

Cars_2_Poster_2.jpg

“Блискавка” Макквін та його команда на чолі з вірним Сирником мандрують світом і беруть участь у “Гонці чемпіонів”, яка проводиться у п’яти країнах світу. Їх суперники – гонщики Formula One та багато інших.

З 23 червня стрічку “Тачки-2” можна буде переглянути у Львові у IMAX-залі кінокомплекса “Планета кіно”. Продовжити читання “Тачки-2”