Нестерпні боси

Ще одна смішна комедія цілком у дусі двох “Похміль” – тобто дітей краще повести на “Пінгвінів” чи “Гаррі Поттера”. Для дорослих же вона пропонує актуальну тему, чимало приводів як слід пореготати і чудовий акторський ансамбль, який примушує забути про недоліки сценарію.

horrible_bosses1.jpg

Продовжити читання “Нестерпні боси”

Повстання планети мавп

Людству не пощастило. Взагалі у голлівудських фільмах йому не щастить часто, але це особливий випадок. Давно у всім набридлих гомо сапієнс не відвойовували планету настільки енергійно, відважно і, можна навіть сказати, справедливо, як у фантастичній картині, яку зараз можна переглянути у Львові в залі “Планети кіно” торгівельно-розважального комплексу “King Cross Leopolis”.

rise_of_the_planet_of_the_apes1.jpg

Продовжити читання “Повстання планети мавп”

Меланхолія

Меланхолія (Melancholia / Меланхолия). Драма. Данія-Швеція-Франція, 2011. Режисер Ларс фон Трієр. У ролях: [Кірстен Данст->kirsten-dunst], Шарлотта Генсбур, Кіфер Сазерленд, Александр Скарсгорд, Шарлотта Ремплінг, Стеллан Скарсгорд, Джон Херт, Удо Кір, Бреді Корбет.

melancholia_poster.jpg

Пролог розповідає про загибель Землі внаслідок зіткнення з планетою Меланхолія. Далі показано події днів, які передують катастрофі. Перша частина присвячена весіллю Джастін (Данст), яка несподівано розчаровується у цій події. Героїнею другої частини є сестра Джастін, Клер. Продовжити читання “Меланхолія”