Щасливчик

Щасливчик (The Lucky One / Счастливчик). Мелодрама. США, 2012. Режисер Скотт Хікс. У ролях: [Зак Ефрон->zach-efron], Тейлор Шилінг, Бліт Деннер, Райлі Томас Стюарт, Джей Р. Фергюсон.

lucky_one_poster.jpg

З 17 травня стрічку “Щасливчик” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Сержанту морської піхоти Логану (Ефрон) здається, що в Іраку він вижив лише завдяки знайденій фотографії незнайомої молодої жінки. Дізнавшись, хто вона і де живе, Логан приходить до неї. Спочатку Бет ставиться до нього з недовірою, але потім між ними виникають почуття…

Стрічку знято за мотивами бестселера Ніколаса Спаркса “Щасливчик”. На написання книги письменника надихнув один образ – солдат, який знайшов напівзасипану піском фотографію.

Ефрону довелося попрацювати, щоб виглядати і реагувати як морпіх, що служив у зоні бойових дій. Він тренувався під наглядом військового консультанта, старшини у відставці Джеймса Дівера, протягом кількох місяців перед зйомками. Це і сувора дієта допомогли актору здобути 9 кг м’язевої ваги. Щоб зрозуміти персонажа, Ефрон та Хікс вирушили на базу морської піхоти “Кемп-Пендлтон”, щоб поспілкуватися з солдатами і побачити бій їх очима.

Зевса, постійного супутника головного героя, зіграв Роуді, шестирічна німецька вівчарка. Він працював під керівництвом досвідченого спеціаліста з підготовки тварин до зйомок Буна Нарра з того часу, як йому виповнився рік, і зараз на рахунку у пса – головна роль у картині “Кішки проти собак: Помста Кітті Галор”. Компанія Нарра надала і решту членів собачої акторської групи, яких можна побачити у притулку Бет.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *