Третій зайвий

Третій зайвий (Ted / Третий лишний). Комедія. США, 2012. Режисер Сет Макфарлейн. У ролях: [Марк Валберг->mark-wahlberg], [Міла Куніс->mila-kunis], Сет Макфарлейн, Джоел Макхейл, [Джованні Рібізі->geovanni-ribisi], Патрік Варбертон, Джессіка Барт, Джон Вінер, Алекс Борштейн, Ральф Гарман.

ted_poster.jpg

З 3 серпня стрічку “Третій зайвий” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Джон (Валберг) закоханий у красуню Лорі (Куніс). Але у стосунки героїв втручається третій – Тед, давній друг Джона. Він розважається цілими днями і не хоче втрачати друга. Ніхто насправді не знає, на що він здатен, адже Тед – великий іграшковий ведмідь…

Вже понад десять років Сет Макфарлейн переходить усі звичні границі гумору у створених ним популярних анімаційних шоу “Гріффіни”, “Американський татусь” та “Шоу Клівленда”. Тепер він вирішив вийти на новий рівень, вперше виступивши сценаристом, режисером, продюсером у стрічці “Третій зайвий”, в якій також озвучив Теда. Хоча спочатку Макфарлейн замислював цей сюжет як анімаційний серіал, він невдовзі зрозумів, що історія краще лягає на формат повнометражного фільму, особливо враховуючи ті переваги, які дають сучасна комп’ютерна графіка та технології візуальних ефектів. Сет запросив своїх друзів з “Гріффінів”, сценаристів Алека Салкіна і Велеслі Вайлда, щоб ті допомогли йому розробити сюжет про чарівного іграшкового ведмедика і його господаря, який не поспішає дорослішати.

“Сет сказав, що хоче написати комедію з дорослим рейтингом, – розповідає Салкін. – Ведмідь оживає завдяки бажанню маленького хлопчика, а через 30 років стає його сусідом, який не збирається з’їжджати. У них такий милий початок стосунків, потім Тед стає національною сенсацією, а далі перетворюється на колишню зірку усіх дітей. Він з тих, хто колись був знаменитий, все ще живий, проте вже розгубив свою популярність”.

Проект потрапив у компанію “Блюграс Філмс” і змусив продюсера Скотта Стубера та виконавчого продюсера Джонатана Моне сміятися вже з перших сторінок сценарію. Для створення спецефектів запросили Джейсона Кларка, ветерана технології захоплення руху, який брав участь у роботі над фільмами “Стюарт Літл” та “Будинок-монстр”. Кларк каже, що “Третій зайвий” означає для нього вихід на новий рівень, адже у ньому за допомогою графіки створений головний герой, якого до того ж зіграв сам режисер.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *