Пірати! Банда невдах

Пірати! Банда невдах (The Pirates! Band of Misfits / Пираты! Банда неудачников). Анімація / комедія / пригоди. Великобританія-США, 2012. Режисери Пітер Лорд, Джефф Ньюїтт. Ролі озвучують: [Х’ю Грант->hu-grant], Дейвід Теннант, Імельда Стаунтон, Мартін Фріман, Джеремі Півен, [Селма Хаєк->selma-haek].

pirates_poster.jpg

З 26 квітня стрічку “Пірати! Банда невдах” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Піратський Капітан, оптимістичний, але нещасливий авантюрист, намагається вибороти щорічну премію “Пірат року”, перемігши своїх суперників, Чорного Беламі та Ліз-Шаблю… Продовжити читання “Пірати! Банда невдах”

Ворон

Це не біопік, швидше вільна фантазія на тему останніх днів великого письменника. За жанром – ретро-трилер, який дуже нагадує одну з численних кіноверсій пошуків Джека-Різника, тільки замість Лондона – Балтімор, а замість інспектора Аберліна – просякнутий алкоголем, але все ще розумний і романтичний Едгар Алан По.

raven1.jpg

Продовжити читання “Ворон”

Заклинателька акул

Заклинателька акул (Dark Tide / Заклинательница акул). Трилер. США, 2012. Режисер Джон Стоквелл. У ролях: [Гелі Беррі->halle-berry], [Олів’є Мартінес->olivier-martinez], Ральф Браун, Марк Елдеркін.

dark_tide_poster.jpeg

З 12 квітня стрічку “Заклинателька акул” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Експерт з акул змушена забути про свою професію після нещасного випадку. Через деякий час вона та її чоловік вирішують повернутися до колишньої діяльності: вони дізнаються, що на острові Гваделупа білі акули почали нападати на людей… Продовжити читання “Заклинателька акул”

Мачо і ботан / Джамп-стріт, 21

Черговий популярний колись телесеріал отримав нове життя на великому екрані. На щастя, від старого сюжету мало що залишилось: правильно розуміючи, що зараз те шоу пам’ятають лише найбільші фани [Джонні Деппа->johnny-depp], автори фільму запропонували власну оригінальну історію (хоча все ж таки “оригінальну” – перебільшення).

21_jump_street_1.jpg

Продовжити читання “Мачо і ботан / Джамп-стріт, 21”