Серед білого дня

Серед білого дня (The Cold Light of Day / Средь бела дня). Трилер. США, 2012. Режисер Мабру Ель Мекрі. У ролях: [Генрі Кавілл->henry-cavill], Брюс Вілліс, [Сігурні Вівер->sigourney-weaver], Керолайн Гудолл, Вероніка Ечегі, Джозеф Моул, Емма Хемілтон.

the_cold_light_of_day.jpg

З 30 серпня стрічку “Серед білого дня” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Вілл Шоу (Кавілл) проводив відпустку з родичами і уявити собі не міг, що невдовзі вони стануть заручниками у руках невідомих. У пошуках рідних Вілл випадково дізнається про державну змову і розкриває таємниці свого батька (Вілліс)… Продовжити читання “Серед білого дня”

Паранорман

Одне кіно про хлопчика, який розмовляв з мертвими, вже знімали, але воно було серйозним, з дрібними жахами і сюрпризом, ще з Брюсом Віллісом. І от тепер аніматори, які подарували нам чудову “Кораліну”, пропонують 3D-мультфільм, який обігрує ту саму тему, але в більш гумористичному стилі.

paranorman1.jpg

Продовжити читання “Паранорман”

Мій пацан

Сендлер робить (як продюсер і головна зірка), як це не дивно, досить-таки різні фільми. Є такі, як “Казки на ніч”, котрі можна дивитись без насилля над собою, і є такі, як [“Джек і Джил”->jack-and-jill] або “Зохан”, які витерпіти нелегко. Якщо нова стрічка Адама починається з педофілії, а закінчується (спойлер!) інцестом, то можна легко зрозуміти, до якої категорії вона належить.

thats_my_boy1.jpg

Продовжити читання “Мій пацан”

Медальйон

Медальйон (Stolen / Медальон). Трилер. США, 2012. Режисер Саймон Вест. У ролях: [Ніколас Кейдж->nicolas-cage], [Малін Акерман->malin-akerman], Денні Х’юстон, [Джош Лукас->josh-lucas], Семі Гейл.

stolen_poster.jpg

З 6 вересня стрічку “Медальйон” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Невідомі злочинці викрадають дочку колишнього грабіжника банків, який вирішив зав’язати з минулим. Викрадачі повідомляють, що тримають дівчинку у багажнику таксі. У батька є всього 12 годин, щоб відшукати негідників і врятувати дитину. Продовжити читання “Медальйон”