Паркер

Паркер (Parker / Паркер). Трилер. США, 2013. Режисер Тейлор Хекфорд. У ролях: [Джейсон Стетем->jason-statham], [Дженніфер Лопез->jennifer-lopez], [Нік Нолт->nick-nolte], Майкл Чікліс, Кліфтон Коллінз-мол., Венделл Пірс.

parker_poster.jpg

З 24 січня стрічку “Паркер” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Паркер (Стетем) – професійний злодій, якого зраджує його команда. Диво допомагає герою вижити, і він збирається помститися. Паркер розробляє хитрий план, взявши собі помічницею агента з нерухомості Леслі (Лопез)…

Сюжет базується на романах популярного письменника Дональда Е. Вестлейка, за книгами якого раніше були зняті трилер “Розплата” з Мелом Гібсоном і комедія “Близнюк” з П’єром Рішаром. Паркер – персонаж, який вперше з’явився у романі Вестлейка “Мисливець”, який опублікували у 1962 р. Всього про кримінальну кар’єру Паркера письменник створив понад 20 книг. Вперше “Мисливця” для кіноекрану адаптував Джон Бурмен у 1967 р.: у його стрічці “В притул” головну роль виконав Лі Марвін. У 1992 р. було створено гонконгівську екранізацію “Повний контакт”, де у злочинця, який намагається помститися, перевтілився Чоу Юнь-Фат.

Це перша екранізація творів Вестлейка, в якій головного героя звуть так само, як у книгах, – Паркер. Зйомки фільму почались у серпні 2011 р.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *