Береніс Марло

Береніс Марло (Berenice Marlohe / Беренис Марло) народилась 19 травня 1979 р. у Парижі. Акторство, живопис і музика були її захопленнями з юних років: Береніс з дитинства малює, вісім років вчилась грати на фортепіано. Марло недовго працювала моделлю, знімалась в рекламних роликах, щоб мати змогу платити за квартиру. Береніс каже, що в модельному бізнесі до неї ставились з недовірою, тому що у неї зовсім не ідеальне тіло.

berenice-marlohe1.jpg

“Я наполовину француженка, наполовину камбоджийка, – розповідає про себе Марло. – Люблю вести інтернаціональний спосіб життя, вчити нові мови, знайомитися з новими людьми. Що стосується імені, то Береніс – це моє справжнє ім’я, а от Марло – псевдонім. Насправді це композит імен батька і матері. Мені подобається мій псевдонім – мені здається, він звучить міжнародно”.

berenice-marlohe2.jpg

До [“Координат “Скайфолл”->skyfall] Береніс встигла знятися у кількох короткометражках і телесеріалах. Єдиним помітним фільмом за її участю була комедія “Кохання з перешкодами”. Тому запрошення Марло на роль однієї з нових дівчат Джеймса Бонда багатьох здивувало. Актриса знайшла через соціальну мережу електронну адресу кастинг-директора “Координат” і відправила йому свій ролик. Вони зустрілись, і Береніс зіграла кілька сцен. Потім Марло повторила їх у присутності режисера [Сема Мендеса->sam-mendes]. Далі її відвезли на студію “Пайнвуд”, де акторка відіграла ці ж дві сцени з [Денієлом Крейгом->daniel-craig], Мендесом і продюсерами.

berenice-marlohe3.jpg

Береніс каже, що їй завжди подобались активні дівчата Бонда, особливо Ксенія Онатоп ([Фамке Янсен->famke-janssen]) із [“Золотого Ока”->golden-eye], чарівна російська вбивця. “Мені було б мало просто ходити у кадрі в бікіні, – стверджує Марло. – Хотілось створити глибокий суперечливий образ, хоча це й звучить претензійно у випадку з амплуа дівчини Бонда. Наростити побільше акторського м’яса, так би мовити. Щоб у агента 007 – чоловіка з плоті й крові – була така сама нештучна пасія. Напевно, європейські актриси краще грають такі ролі, коли не зрозуміло, за яку команду насправді грає персонаж, чого у ньому більше – добра чи зла”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *