Форсаж 8

Форсаж 8 (The Fate of the Furious / Форсаж 8). Бойовик. США, 2017. Режисер Ф. Гері Грей. У ролях: [Він Дізель->vin-diesel], [Двейн Джонсон->dwayne-johnson], [Шарліз Терон->charlize-theron], [Джейсон Стетем->jason-statham], [Мішель Родрігес->michelle-rodriguez], Тайріз Гібсон, [Курт Рассел->kurt-russell], Скотт Іствуд, [Гелен Міррен->helen-mirren].

the_fate_of_the_furious_poster

З 13 квітня стрічку “Форсаж 8” можна переглянути у Львові у комплексі “Планета кіно”.

Домінік Торетто (Дізель) несподівано зраджує свою сім’ю і команду, переходячи на бік міжнародної терористки Сайфер (Терон). Для того, щоб зупинити їх небезпечні для усього світу плани, колишній команді Домініка доводиться об’єднатися з одним зі своїх ворогів…

До зйомок восьмої частини почали готуватися відразу після виходу на екрани сьомої. У списку кандидатів на місце режисера були Луї Летерьє, Вільям Юбенк, Адам Вінгард і оператор першого “Форсажу” Еріксон Кор. Зйомки, які почалися 14 березня 2016 р., проходили на Кубі, в Ісландії, у Нью-Йорку, Клівленді та в Атланті.

Вперше після третьої частини кіносеріалу “Форсаж” виходить без Пола Вокера. На одному з етапів підготовки обговорювалась можливість участі у зйомках Коді Вокера, який дограв роль замість загиблого брата у сьомій серії. Бюджет картини – 250 млн. доларів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *