Дружина астронавта

Дружина астронавта (Astronaut’s Wife / Жена астронавта). США, 1999. Режисер Р. Ревич. У ролях: Джонні Депп, Шарліз Терон, Нік Кассаветес, Клеа Дювалль.

ТРК “Україна”, п’ятниця 3 березня, 1.20

Повернувшись з космічної експедиції, астронавт (Депп) подає у відставку і поселяється з молодою дружиною (Терон) в тихому містечку. Через деякий час дружина помічає, що її чоловік сильно змінився, і починає шукати причину… Спроби авторів цього фантастичного трилера навіяти хоч якийсь саспенс розбиваються о банальність сюжету: у нього багато аналогів, навіть “Особина-2”, яку бажаючі могли переглянути у ці понеділок та вівторок. Стрічка не стала важливою ні для Деппа, ні для Терон, і особливим успіхом не користувалась.

Дружина астронавта (The Astronaut’s Wife / Жена астронавта). США, 1999. Режисер Ренд Ревич. У ролях: [Джонні Депп->johnny-depp], [Шарліз Терон->charlize-theron], Нік Кассаветес, Клеа Дювалль.

ТРК “Україна”, п’ятниця 3 березня, 1.20

Повернувшись з космічної експедиції, астронавт (Депп) подає у відставку і поселяється з молодою дружиною (Терон) в тихому містечку. Через деякий час дружина помічає, що її чоловік сильно змінився, і починає шукати причину… Спроби авторів цього фантастичного трилера навіяти хоч якийсь саспенс розбиваються о банальність сюжету: у нього багато аналогів, навіть [“Особина-2”->species-2], яку бажаючі могли переглянути у ці понеділок та вівторок. Стрічка не стала важливою ні для Деппа, ні для Терон, і особливим успіхом не користувалась.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *