Майкл

Майкл (Michael / Майкл). США, 1996. Режисер Нора Ефрон. У ролях: Джон Траволта, Енді Макдавелл, Вільям Херт, Боб Хоскінс.

1+1, четвер 15 червня, 22.30

Архангел Михайло, він же Майкл (Траволта), спускається на землю, дує літрами пиво, палить і бігає за жінками. Ясна річ, це привертає увагу газетярів… Спочатку на головну роль хотіли запросити Джека Ніколсона. З Траволти і Ніколсона янгол приблизно однаковий, але стрічка базується саме на цьому ефекті. Слід визнати, своє розважально-повчальне завдання вона виконує непогано.

Майкл (Michael / Майкл). США, 1996. Режисер Нора Ефрон. У ролях: [Джон Траволта->john-travolta], [Енді Макдавелл->endie-mcdowell], Вільям Херт, Боб Хоскінс.

1+1, четвер 15 червня, 22.30

Архангел Михайло, він же Майкл (Траволта), спускається на землю, дує літрами пиво, палить і бігає за жінками. Ясна річ, це привертає увагу газетярів… Спочатку на головну роль хотіли запросити [Джека Ніколсона->jack-nicholson]. З Траволти і Ніколсона янгол приблизно однаковий, але стрічка базується саме на цьому ефекті. Слід визнати, своє розважально-повчальне завдання вона виконує непогано.

1 коментар для “Майкл”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *