Вен Вайлдер – король вечірок

Вен Вайлдер – король вечірок (Van Wilder: Party Liaison / Уэн Уайлдер – король вечеринок). США, 2002. Режисер Волт Беккер. У ролях: Раян Рейнольдс, Тара Рейд, Тім Метісон, Пол Глісон.

Новий канал, середа 21 червня, 21.35

Вен Вайлдер вчиться в коледжі вже шість років, але не тому, що найтупіший – просто він любить студентське життя. Несподівано Вен дізнається, що батько не збирається більше оплачувати його навчання… Пересічна комедія з двома більш-менш відомими нині акторами: Рейнольда ми зараз знаємо завдяки “Блейду-3”, а Рейд – за “Американськими пирогами”.

Вен Вайлдер – король вечірок (Van Wilder: Party Liaison / Уэн Уайлдер – король вечеринок). США, 2002. Режисер Волт Беккер. У ролях: [Раян Рейнольдс->ryan-reynolds], [Тара Рейд->tara-reid], Тім Метісон, Пол Глісон.

Новий канал, середа 21 червня, 21.35

Вен Вайлдер вчиться в коледжі вже шість років, але не тому, що найтупіший – просто він любить студентське життя. Несподівано Вен дізнається, що батько не збирається більше оплачувати його навчання… Пересічна комедія з двома більш-менш відомими нині акторами: Рейнольдса ми зараз знаємо завдяки [“Блейду-3”->blade], а Рейд – за [“Американськими пирогами”->american-pie].

1 коментар для “Вен Вайлдер – король вечірок”

  1. Ну, пересічна – це не зовсім так. Комедія насправді дійсно прикольна. Головний герой – приколіст, на перший погляд безвідповідальна людина, хоча насправді він людина, яка закохалася у життя і не хотіла рухатися далі. Герой жив моментом, якого намагався тягнути і тягнути. А гроші і тому подібне – це неважливо. У нього друзі, а йти далі – це фактично їх втратити. Він не оптиміст, який себе переконує, що все буде добре, бо такого майже ніколи не буває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *