Назад у майбутнє-2

Назад у майбутнє-2 (Back to the Future 2 / Назад в будуще-2). США, 1989. Режисер Роберт Земекіс. У ролях: Майкл Дж. Фокс, Крістофер Ллойд, Томас Ф. Вілсон, Ліа Томпсон, Елізабет Шу.

Новий канал, субота 7 жовтня, 20.25

Не встиг Марті Макфлай (Фокс) повернутись з майбутнього, як божевільний винахідник машини часу знову зве його в мандри – цього разу в майбутнє, щоб допомогти дітям Марті. В результаті герої спричиняють набагато страшнішу халепу… Друга частина здається найслабшою в трилогії, і в ній застосували той самий прийом з “обрубленим” фіналом, який активно використовують сьогодні (у продовженнях “Матриць” та “Піратів Карибського моря”).

Назад у майбутнє-2 (Back to the Future 2 / Назад в будуще-2). США, 1989. Режисер [Роберт Земекіс->robert-zemekis]. У ролях: [Майкл Дж. Фокс->michael-j-fox], [Крістофер Ллойд->christopher-lloyd], Томас Ф. Вілсон, Ліа Томпсон, Елізабет Шу.

Новий канал, субота 7 жовтня, 20.25

Не встиг Марті Макфлай (Фокс) повернутись з майбутнього, як божевільний винахідник машини часу знову зве його в мандри – цього разу в майбутнє, щоб допомогти дітям Марті. В результаті герої спричиняють набагато страшнішу халепу… Друга частина здається найслабшою в трилогії, і в ній застосували той самий прийом з “обрубленим” фіналом, який активно використовують сьогодні (у продовженнях [“Матриць”->matrix] та [“Піратів Карибського моря”->pirates-of-the-caribbean]).

3 коментаря для “Назад у майбутнє-2”

  1. На мою думку, кіносеріал “Back to the Future” один з найкращих вийнятків з правила про те, що сіквели, тріквели та вся інша нечисть на порядок гірші за оригінал і взагалі, як правило, не заслуговують на увагу.
    Звичайно можна придертись до нюансів кожної картини, у використанні прийомів, що добре зарекомендували себе у попередніх частинах і все таке інше. Але факт залишається фактом: Частину першу, частину другу та частину третю цієї трилогії однаково цікаво дивитись. Дивно, але кожен раз насолоджуєшся легкістю, яку приносить з собою це кіно. Можливо це його прекрасний саундтрек, можливо акторський склад — я не знаю.
    Шкодуєш тільки про одне: таких фільмів тепер Голівуд не робить. Якщо знаєте якийсь, то підскажіть. Я із задоволенням подивлюсь.

  2. Ще дуже шкода прекрасного тоді зовісм молодого актора Майкла Дж. Фокса. Адже йому мав підкоритися весь Голівуд. В кінці 80-х його обожнювали всі. Але цього не сталося. В 1991 рокі в нього виявили хворобу Паркінсона. А разом з цим зачинились двері у Голівуд. Проте він не здався. Працював активно у сфері TV. Актор був безліч раз номінований на різноманітні нагороди, зокрема на Еммі. Йому вручали цю престижну нагороду 4 рази.
    Раджу почитати про нього та про його активну громадську діяльність в інтернеті.

  3. Фільм дуже класний ), дивився його разів з 5-ть, просто якщо його почати дивитися, то дуже важко відірватися,бо сюжет дуже динамічний, ну хіба що якась дуже нудна реклама відіб’є охоту від телевізора :)….так от, незважаючи, що кіно вже досить стареньке, але насправді це не відчувається при його перегляді, один з моїх улюблених фільмів, хто ще не бачив – дуже раджу – не пошкодуєте)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *