Смерть iй личить

Смерть iй личить (Death Becomes Her / Смерть ей к лицу). США, 1992. Режисер Роберт Земекiс. У ролях: Мерiл Стрiп, Брюс Вiллiс, Голдi Хоун, Iзабелла Росселiнi, Ян Огiлвi, Адам Сторк.

1+1, вiвторок 3 сiчня, 20.50

Маловiдома актриса Меделайн Ештон (Стрiп) вiдбиваe у своei подруги (Хоун) нареченого, вiдомого хiрурга-косметолога Ернеста (Вiллiс). Однак ображена жiнка знаходить спосiб помститися: стаe членом таeмного товариства, яке вживаe елiксир вiчноi молодостi. Ставши коханкою Ернеста, вона плануe вбити Меделайн. Ситуацiя ще бiльше ускладнюeться, коли остання також починаe вживати елiксир. Виявляeться, що разом з вiчною юнiстю жiнки здобули безсмертя, i iх уже не можуть зупинити навiть смертельнi поранення… Непоганий зразок “чорноi” комедii з чудовим акторським трiо. Фiльм отримав премiю “Оскар” за вражаючi спецефекти.

Смерть їй личить (Death Becomes Her / Смерть ей к лицу). США, 1992. Режисер [Роберт Земекiс->robert-zemekis]. У ролях: [Мерiл Стрiп->meryl-streep], [Брюс Вiллiс->bruce-willis], [Голдi Хоун->goldie-hawn], Iзабелла Росселiнi, Ян Огiлвi, Адам Сторк.

ТРК “Україна”, понеділок 13 липня, 22.15

Маловiдома актриса Меделайн Ештон (Стрiп) вiдбиває у своєї подруги (Хоун) нареченого, вiдомого хiрурга-косметолога Ернеста (Вiллiс). Однак ображена жiнка знаходить спосiб помститися: стає членом таємного товариства, яке вживає елiксир вiчної молодостi. Ставши коханкою Ернеста, вона планує вбити Меделайн. Ситуацiя ще бiльше укладнюється, коли остання також починає вживати елiксир. Виявляється, що разом з вiчною юнiстю жiнки здобули безсмертя, i iх уже не можуть зупинити навiть смертельнi поранення… Непоганий зразок “чорної” комедii з чудовим акторським трiо. Фiльм отримав премiю “Оскар” за вражаючi спецефекти.

1 коментар для “Смерть iй личить”

  1. Кльовий фiльм. Дивилася його по телевiзорi, якого в принципi не дивлюся. Але цього разу не пошкодувала. Сюжет тримає в напруженнi до кiнця, акторська гра неперевершена, щоправда роль Вiллiса добряче другорядна. А сам фiльм я б назвала чорною трагiкомедiєю з багатьма влучними режисерськими вибриками. Шкода тiльки, що по телевiзорi нових фiльмiв не показують, але з iншого боку хiба б я побачила в Кiнопалацi фiльм знятий в 1992 роцi….

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *