Американський психопат

Американський психопат (American Psycho / Американский психопат). США, 2000. Режисер Мері Харрон. У ролях: [Крістіан Бейл->christian-bale], [Віллем Дефоу->willem-dafoe], Джаред Лето, [Джош Лукас->josh-lucas], Саманта Метіс, Метт Росс, Клоуе Севіньї, Різ Уїзерспун.

К1, вівторок 17 листопада, 22.00

Патрік Бейкмен (Бейл) – молодий бізнесмен, який робить чудову кар’єру та користується успіхом у жінок. Ніхто не здогадується, що під цією маскою ховається жорстокий психопат, який отримує задоволення від вбивств…

Підвищений інтерес ЗМІ до цього триллера був викликаний звісткою про те, що головну роль буде виконувати Леонардо Ді Капріо, який отримає за свою гру 21 млн. доларів. За словами суперзірки, це були лише чутки: він просто назвав сценарій «цікавим». В результаті роль серійного вбивці виконав Бейл («Імперія сонця»), зіркова кар’єра якого тільки починалася. Однак відсутність Ді Капріо викликала розчарування у глядачів, і фільм швидко зійшов з екранів, хоча крім великої кількості кривавих і відразливих сцен у ньому були й елементи соціальної сатири.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *