Люблю тебе, чувак

Люблю тебе, чувак (I Love You, Man / Люблю тебя, чувак). Комедія. США, 2009. Режисер Джон Хамбург. У ролях: Пол Радд, Джейсон Сігел, Рашида Джонс.

love-you-man.jpg

Пітер Клевін (Радд) готується до весілля і раптом розуміє, що у нього немає друга, принаймні настільки близького, щоб міг стати його боярином. Він відразу ж починає шукати друга і зовсім випадково знайомиться з Сідні Файфом (Сігел) – веселим хлопцем, який є його повною протилежністю. Продовжити читання “Люблю тебе, чувак”

Розплата

Розплата (Payback / Расплата). США, 1994. Режисер Ентоні Хікокс. У ролях: Джоан Северанс, Маршалл Белл, Джон Тоулз-Бей, С. Томас Хавелл.

К1, п’ятниця 17 квітня, 1.20

Герой Хавелл, сидячи у в’язниці, дізнається від старого злочинця, де сховано купу грошей. Є одна умова: треба спочатку розправитись з садистом-начальником тюрми, а потім взяти гроші. Однак коли герой виходить на волю, то бачить, що колишній начальник осліп в автокатастрофі і одружений з красунею. Отже, помститися йому можна інакше, ніж вбити… Не плутайте цю стрічку з набагато кращим однойменним трилером з Мелом Гібсоном.

Біллі Крудап

Біллі Крудап (Billy Crudup / Билли Крудап) народився у 1968 р. у передмісті Нью-Йорка. Він з дитинства любив розважати друзів та рідних, імітуючи спільних знайомих. У дитинстві Біллі жив у Техасі та у Флориді, після закінчення школи вступив до університету Північної Кароліни, де вивчав акторську майстерність, а потім вчився у школі мистецтв “Tisch School of the Arts”.

crudup1.jpg

Продовжити читання “Біллі Крудап”

Селище проклятих

Селище проклятих (Village of the Damned / Деревня проклятых). США, 1995. Режисер [Джон Карпентер->john-carpenter]. У ролях: [Крістофер Рів->christopher-reeve], Кірсті Еллі, Лінда Козловскі, Майкл Паре, Марк Хемілл, Мередіт Селінджер, Пітер Джейсон.

ICTV, вівторок 14 квітня, 23.00

Жінки одного невеликого селища з незрозумілих причин одночасно завагітніли. Але дітки, які в результаті з’явились на світ, виявились породженнях злих прибульців. Вони вміють читати думки, мають дивовижні психічні здібності, і їх мета – знищити усіх землян… Добротна, але не краща робота Карпентера, який створив свої найвизначніші стрічки у 70-80-х (“Напад на 13-у поліцейську дільницю”, “Хелловін”, “Втеча з Нью-Йорка”, “Щось”). Це останній фільм, де Крістофер Рів знявся до трагічного випадку, який прикував його до інвалідного візка.

Тринадцятий поверх

Тринадцятий поверх (13th Floor / Тринадцатый этаж). США, 1999. Режисер Ден Руснак. У ролях: Крейг Б’eрко, Армiн Мюллер-Шталь, Гретхен Молл, Вiнсент Д’Онофрiо.

(ICTV, вiвторок 14 червня, 23.35)

Фантастичний трилер на тему вiртуальноi реальностi. Нова революцiйна модель цiei технологii розроблена на тринадцятому поверсi комп’ютерноi корпорацii. Занурюючись у цю точну iмiтацiю реального свiту, можна кiлька годин пожити життям iншоi людини. Решту часу, коли людина у вiртуальнiй реальностi не перебуваe, там живе ii двiйник – персонаж з подiбною зовнiшнiстю, але часто зовсiм вiдмiнним характером. Низка загадкових вбивств привертаe увагу до корпорацii. Розгадку слiд шукати у вiртуальнiй реальностi, а можливо, i в так званiй справжнiй… Непогана стрiчка, але вона, на жаль, вийшла на екрани в один рiк з “Матрицею”, де схожу iдею було подано набагато ефектнiше.

Тринадцятий поверх (13th Floor / Тринадцатый этаж). США, 1999. Режисер Ден Руснак. У ролях: Крейг Б’єрко, Армiн Мюллер-Шталь, Гретхен Молл, Вiнсент Д’Онофрiо.

НТН, понеділок 13 квітня, 19.25

Фантастичний трилер на тему вiртуальної реальностi. Нова революцiйна модель цiєї технологii розроблена на тринадцятому поверсi комп’ютерної корпорацii. Занурюючись у цю точну iмiтацiю реального свiту, можна кiлька годин пожити життям iншоi людини. Решту часу, коли людина у вiртуальнiй реальностi не перебуває, там живе її двiйник – персонаж з подiбною зовнiшнiстю, але часто зовсiм вiдмiнним характером. Низка загадкових вбивств привертає увагу до корпорацiї. Розгадку слiд шукати у вiртуальнiй реальностi, а можливо, i в так званiй справжнiй… Непогана стрiчка, але вона, на жаль, вийшла на екрани в один рiк з “Матрицею”, де схожу iдею було подано набагато ефектнiше.