Зелена миля

Зелена миля (The Green Mile / Зеленая миля). США, 1999. Режисер Френк Дерабонт. У ролях: Том Хенкс, Девід Морз, Бонні Хант, Майкл Кларк Данкан, Джеймс Кромвелл.

Інтер, субота 8 квітня, 22.50

Пол Ейчкомб (Хенкс), начальник охорони блоку засуджених до страти у в’язниці 30-х років, стає свідком дивних явищ на підлеглій йому території. Виявляється, що засуджений на ім’я Джон Коффі (Данкан) володіє дивними здібностями цілителя…

Зелена миля (The Green Mile / Зеленая миля). США, 1999. Режисер Френк Дерабонт. У ролях: [Том Хенкс->tom-hanks], Девід Морз, Бонні Хант, [Майкл Кларк Данкан->michael-clark-duncan], Джеймс Кромвелл.

ICTV, неділя 21 червня, 19.30

Пол Ейчкомб (Хенкс), начальник охорони блоку засуджених до страти у в’язниці 30-х років, стає свідком дивних явищ на підлеглій йому території. Виявляється, що засуджений на ім’я Джон Коффі (Данкан) володіє дивними здібностями цілителя…

Продовжити читання “Зелена миля”

Вперед і вгору

“Піксар” продовжує щоразу робити диво, руйнуючи будь-які уявлення, які складаються про можливості студії. Ще рік тому в своїй рецензії на [“ВОЛЛ-І”->vall-i] автор цих рядків писав, що аніматори з цієї студії завжди роблять роботів чи іграшки людянішими за самих людей. І от цього року майстри випустили мультфільм, де довели, що людей вони робити теж вміють – більш людяними, ніж більшість ігрових стрічок.

uppp1.jpg

Продовжити читання “Вперед і вгору”

Крістен Стюарт

Крістен Стюарт (Kristen Stewart / Кристен Стюарт) народилась 9 квітня 1990 р. у Лос-Анджелесі. Її сім’я ненадовго переїхала у Колорадо, а потім повернулась до Лос-Анджелесу. Батько Крістен, Джон Стюарт, працював продюсером і директором численних шоу на каналі “Фокс”, а мати, Джулс Манн-Стюарт, була сценаристом програм того ж каналу. Перший вихід майбутньої актриси на сцену відбувся у шкільній різдвяній постановці, де її помітив агент, який зв’язався з батьками Стюарт і порадив підтримати її інтерес до акторства.

kstw1.jpg

Продовжити читання “Крістен Стюарт”

Миротворець

Миротворець (The Peacemaker / Миротворец). США, 1997. Режисер Мімі Ледер. У ролях: Джордж Клуні, Ніколь Кідман, Армін Мюллер-Шталь, Олександр Балуєв.

ICTV, понеділок 17 квітня, 21.20

Крутий офіцер американської армії і чарівна вчена, що спеціалізується на ядерній зброї, борються з терористами, які викрали десять боєголовок… Крім дуету Клуні і Кідман цей бойовичок не пропонує нічого цікавого, хоча й зроблений на пристойному рівні.

Миротворець (The Peacemaker / Миротворец). США, 1997. Режисер Мімі Ледер. У ролях: [Джордж Клуні->george-clooney], [Ніколь Кідман->nicole-kidman], Армін Мюллер-Шталь, Олександр Балуєв.

ICTV, четвер 18 червня, 21.55

Крутий офіцер американської армії і чарівна вчена, що спеціалізується на ядерній зброї, борються з терористами, які викрали десять боєголовок… Крім дуету Клуні і Кідман цей бойовичок не пропонує нічого цікавого, хоча й зроблений на пристойному рівні.

Чорнокнижник

Чорнокнижник (Warlock / Чернокнижник). США, 1988. Режисер Стів Майнер. У ролях: [Джуліан Сендс->julian-sands], Лорі Сінгер, Річард І. Грант, Мері Воронов, Дейвід Карпентер.

ICTV, вівторок 16 червня, 21.55

Чаклун-чорнокнижник (Сендс), засуджений до спалення у 1691 р. в Бостоні, за допомогою свого темного покровителя тікає у сучасний Лос-Анджелес, щоб, розшукавши три частини “Біблії Диявола”, змінити історію і відтворити світ згідно з сатанинським баченням. За лиходієм женеться його давній переслідувач (Грант)… Стрічка, яка скидається на містичний варіант “Термінатора”, користувалась популярністю в Європі (приз публіки на фестивалі фантазійних фільмів в Брюсселі) і була хітом епохи “перебудови”, хоча в США не мала особливого успіху. Досить виразний образ чорнокнижника у виконанні Сендса рятує пересічну в усьому іншому картину.

Вперед і вгору

Вперед і вгору (Up / Вперед и вверх). Анімаційний фільм / комедія. США, 2009. Режисер Піт Доктер. Ролі озвучують: Едвард Аснер, Джордан Нагай, [Крістофер Пламмер->christopher-plummer], Джон Ратценбергер, Боб Пітерсон, Делрой Ліндо, Джером Ранфт.

up-post.jpg

78-річний Карл Фредріксен вирішив здійснити мрію усього свого життя – прив’язати до свого будинку тисячі повітряних кульок і полетіти у подорож. Але невдовзі він розуміє, що його випадковим супутником став восьмирічний бойскаут Рассел. Продовжити читання “Вперед і вгору”

Фредді мертвий: Останній жах

Фредді мертвий: Останній жах (Freddy’s Dead: The Final Nightmare / Фредди мертв: Последний кошмар). США, 1991. Режисер Рейчел Талалай. У ролях: Роберт Енглунд, Ліза Зейн, Яфет Котто, Шон Грінблатт.

К1, понеділок 15 червня, 22.00

За п’ять серій Фредді Крюгер винищив усіх підлітків у місті Спрінгвуд. Єдиний, хто залишився, вважає себе сином маніяка і страждає на амнезію. Він помиляється, але насправді у повелителя снів таки є дитина… Щоразу у новій серії глядач дізнавався про лиходія з кігтями щось нове, і щоразу це “щось” було все менш цікавим. Тому шоста частина, на якій серіал офіційно завершився, стала мало не найгіршою, нестрашною і не дуже смішною. Набагато кращою була спроба Веса Крейвена поставити у цій темі крапку в [“Новому жаху”->wes-cravens-new-nightmare].