Пляж

Пляж (The Beach / Пляж). США, 2000. Режисер Денні Бойл. У ролях: [Леонардо Ді Капріо->leonardo-di-caprio], Тільда Суїнтон, Вірджинія Ледоєн, Гійом Кане, [Роберт Карлайл->robert-carlyle].

Новий канал, субота 31 жовтня, 23.40

Американець Річард (Ді Капріо) приїздить до Таїланду і від сусіда у готелі дізнається про існування таємничого острова. Не думаючи про можливі наслідки вчинку, герой разом з випадковими знайомими вирушає у подорож, щоб знайти «загублений рай»…

Продовжити читання “Пляж”

Розамунд Пайк

Розамунд Пайк (Rosamund Pike / Розамунд Пайк) народилась 27 січня 1979 р. у Лондоні, в сім’ї Кароліни та Юліана Пайк. Її батьки були оперними співаками і з ранніх років навчили єдину дочку любити мистецтво. В 16 років її прийняли у знаменитий Національний молодіжний театр, де вона грала три сезони; найбільш значною роботою юної Пайк була роль Джульєтти. Спочатку майбутня актриса вчилась у брістольській школі, потім вступила до університету в Оксфорді, де займалась вивченням літератури, переважно англійської. Будучи студенткою, Розамунд активно грала у виставах, періодично привертаючи своїм талановитим виконанням увагу працівників кіноіндустрії. Вона їздила на гастролі з постановкою “Підкорення норовливої”, побувавши в тому числі в Японії, а незадовго до закінчення навчання знялась у телефільмі “Одруження по-англійськи” з Томом Кортні та Альбертом Фінні. Виступала у відомому театрі в Оксфорді, у п’єсах Стівена Джеффріса “Розпусник” та Артура Міллера “Усі мої сини”.

pike_1.jpg

Продовжити читання “Розамунд Пайк”

Французький зв’язковий-2

Французький зв’язковий-2 (The French Connection II / Французский связной-2). США, 1974. Режисер Джон Франкенхаймер. У ролях: [Джин Хекмен->gene-hackman], Фернандо Рей, Бернар Фресон, Жан-П’єр Кастальді.

Кіно, середа 28 жовтня, 21.30

Поліцейський Дойл на прізвисько Попай (Хекмен) їде в Марсель, щоб захопити ватажка французької наркоманії (Рей), який втік від нього в Америці, але в чужій країні його починають переслідувати невдачі… Продовження класичного поліцейського трилера, як це найчастіше буває, вийшло значно слабшим за оригінал. Динамічних сцен дуже мало, і лише переконлива, як завжди, гра Хекмена трохи рятує становище.

Клони

Знову прокатники зіпсували досить оригінальну і підходящу для даного фільму назву, замінивши її банальною, такою, на яку (на їх думку) глядач клюне найімовірніше, і яка водночас абсолютно не відповідає змісту. Сурогати – це ж не клони, їх роблять з металу та інших матеріалів, а не вирощують з людського ДНК. Отже, назва українська – суцільна брехня, майже як на виборах.

surrog1x

Продовжити читання “Клони”

Час вбивати

Час вбивати (A Time to Kill / Время убивать). США, 1996. Режисер Джоел Шумахер. У ролях: Сандра Баллок, Самюель Л. Джексон, Метью Макконахi, Кевiн Спейсi, Ешлi Джадд, Олiвер Платт.

Новий канал, вiвторок 6 грудня, 00.30

ЗXвалтовано десятирiчну темношкiру дiвчинку. Коли злочинцiв звiльняють пiд велику заставу, ii безутiшний батько (Джексон) хапаe рушницю i вбиваe покидькiв. Тепер йому загрожуe газова камера, але за справу береться молодий талановитий адвокат (Макконахi)… Мiцний судовий трилер з зоряним акторським ансамблем заслуговуe на увагу як перша велика роль Макконахi. Стрiчка, знята за романом Джона Грiшема, користувалась великим успiхом в прокатi, зiбравши у США понад 100 млн. доларiв.

Час вбивати (A Time to Kill / Время убивать). США, 1996. Режисер Джоел Шумахер. У ролях: [Сандра Баллок->sandra-bullock], [Самюель Л. Джексон->samuel-l-jackson], [Метью Макконахi->matthew-mcconaghey], [Кевiн Спейсi->kevin-spacey], [Ешлi Джадд->ashley-judd], Олiвер Платт.

Кіно, понеділок 26 жовтня, 21.30

Згвалтовано десятирiчну темношкiру дiвчинку. Коли злочинцiв звiльняють пiд велику заставу, її безутiшний батько (Джексон) хапає рушницю i вбиває покидькiв. Тепер йому загрожує газова камера, але за справу береться молодий талановитий адвокат (Макконахi)… Мiцний судовий трилер з зоряним акторським ансамблем заслуговує на увагу як перша велика роль Макконахi. Стрiчка, знята за романом Джона Грiшема, користувалась великим успiхом в прокатi, зiбравши у США понад 100 млн. доларiв.