Ральф-руйнівник

Ральф-руйнівник (Wreck-It Ralph / Ральф-разрушитель). Анімація / комедія. США, 2012. Режисер Річ Мур. Ролі озвучують: [Джон С. Райлі->john-c-reilly], Джек Макбраєр, Джейн Лінч, Сара Сілверман, Джеральд К. Ріверс, Роджер Крейг Сміт.

wreck-it-ralph-poster.jpeg

З 1 листопада стрічку “Ральф-руйнівник” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Ральф-руйнівник – лиходій з відеогри “Фелікс-майстер”. Наприкінці кожної гри Ральфа скидають з даху. Автомат з відеогрою стоїть у павільйоні, і у нього грають вже 30 років. Але настає момент, коли Ральфу набридає працювати негідником.

Ідея проекту виникла на студії Волта Діснея понад 10 років тому. У різні періоди він називався “Джо-стрибунець” та “Ральф-перезавантаження”. Офіційно робота над стрічкою почалась у червні 2011 р. Виконавчий продюсер фільму Джон Ласетер описав його наступним чином: “Лиходій з елементарної гри подорожує у павільйоні ігор з надією довести, що він хороший хлопець”.

З самого початку роботи над проектом його автори вирішили, що родзинкою стане гостьова участь персонажів інших відеоігор. Студія провела багато переговорів з власниками ліцензій на різні павільйонні ігри і змогла забезпечити появу в епізодичних ролях багатьох популярних героїв відеоігор, зокрема помаранчевого привида Клайда з гри Pac-Man, доктора Еггмана з гри Sonic the Hedgehog і Баусера з “Супербратів Маріо”.

Бюджет фільму склав 165 млн. доларів.

Спеціально до прем’єри фільму студія Діснея випустила гру “Фелікс-майстер”, в якій можна пограти і за Фелікса, і за Ральфа. Гральні рівні у ній відповідають місцям дії фільму.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *