Маппети

Герої популярного комедійного лялькового шоу з’являлись у кінофільмах вже разів 10, і цей останній їхній візит вийшов одним з найуспішніших: його навіть відзначили “Оскаром” за дуже непогану пісню “Я чоловік чи маппет?”

muppets_1.jpg

Продовжити читання “Маппети”

Гнів титанів

Після слабенької [“Битви титанів”->clash-of-the-titans] на продовження чекали вже без великого ентузіазму, але усі задіяні в проекті запевняли, що в ньому все буде набагато краще. В принципі, так воно і є – якщо й не набагато, то принаймні краще.

wrath_of_the_titans1.jpg

Продовжити читання “Гнів титанів”

Мачо і ботан / Джамп-стріт, 21

Мачо і ботан / Джамп-стріт, 21 (21 Jump Street / Мачо и ботан). Комедійний бойовик. США, 2012. Режисери Філ Лорд та Кріс Міллер. У ролях: [Джона Гілл->jonah-hill], [Ченнінг Татум->channing-tatum], [Айс Кьюб->ice-qube], Брі Ларсон, Дейв Франко, Роб Ріггл.

21_jump_street_poster.jpg

З 12 квітня стрічку “Мачо і ботан” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Полісмени Шмідт (Гілл) та Дженко (Татум) міняють пістолети на ранці і використовують свою моложаву зовнішність як прикриття, розслідуючи шкільні злочини. Проблема у тому, що сучасні підлітки сильно відрізняються від тих, яких пам’ятають друзі… Продовжити читання “Мачо і ботан / Джамп-стріт, 21”