Нестримний

Нестримний (Bullet to the Head / Неудержимый). Бойовик. США, 2013. Режисер Волтер Гілл. У ролях: Сильвестр Сталлоне, Сун Кан, Сара Шахі, Адевале Акіннуоє-Агбає, Джон Сіда.

bullet_to_the_head_poster.jpg

З 7 лютого стрічку “Нестримний” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Кілер (Сталлоне), якого підставили, намагається помститися вбивцям свого напарника. Те саме робить поліцейський (Кан). Їм доводиться об’єднати свої зусилля у боротьбі зі злочинцями, які працюють на підступного торгівця нерухомістю… Продовжити читання “Нестримний”

Паркер

Коли глядач йде на фільм зі [Стетемом->jason-statham], він зазвичай чітко розуміє, що він побачить. З цим актором не знімають великі блокбастери, але він завжди на своєму місці у старомодних середньобюджетних бойовичках та трилерах.

parker1.jpg

Продовжити читання “Паркер”

Мисливці на гангстерів

Так вже склалося, що у наші дні будь-який гангстерський фільм, який виходить на екрани, заздалегідь до прем’єри сприймається як можливий кандидат на “Оскар” – до цього публіку привчили “Хрещені батьки”, “Гарні хлопці”, “Багсі” тощо. Здавалося б, чому не занести у цю категорію “Мисливців”, з їх ретро-обстановкою, міцним акторським складом і одним з найкращих сучасних американських акторів у ролі головного гангстера? Насправді ж виявилось, що це зовсім інший випадок.

gangster-squad1.jpg

Продовжити читання “Мисливці на гангстерів”

Звичайна справа

Минув лише рік – а вже маємо новий український повнометражний фільм. І не кажіть після цього, що нічого не змінюється на краще.

zvich1.jpg

Продовжити читання “Звичайна справа”

Звичайна справа

Звичайна справа (Zvychaina sprava / Обычное дело). Соціальна трагікомедія. Україна, 2013. Режисер Валентин Васянович. У ролях: Тарас Денисенко, Леся Самаєва, Віталій Лінецький, Семен Фурман.

zvich-sprav.jpg

З 7 лютого стрічку “Звичайна справа” можна переглянути у Львові у кінокомплексі “Планета кіно”.

Лікар Анатолій, якому вже за сорок, вирішує, що настав час почати нове життя – стати вільним поетом. Через свого єдиного друга, Славіка, Анатолій щоразу потрапляє в абсурдні ситуації і врешті-решт втрачає все, що мав… Продовжити читання “Звичайна справа”