Вторгнення

Вторгнення (The Invasion / Вторжение). Фантастичний трилер. США, 2007. Режисер Олівер Хіршбігель. У ролях: [Ніколь Кідман->nicole-kidman], [Денієл Крейг->daniel-craig], Джексон Бонд.

Психіатр Керол (Кідман) разом з колегою (Крейг) досліджує епідемію дивного психологічного захворювання: люди повністю втрачають емоції. Вони виявляють, що під дією чогось зовсім чужорідного у хворих змінюється ДНК. Керол знаходить ключ до рішення проблеми, яким виявляється її власний син.

invasion

Продовжити читання “Вторгнення”

Подвійний форсаж

Подвійний форсаж (2 Fast 2 Furious / Двойной форсаж). США, 2003. Режисер Джон Сінглтон. У ролях: [Пол Вокер->paul-walker], Тайріз, [Єва Мендес->eva-mendes], Коул Хаузер, Джеймс Ремар, [Девон Аокі->devon-aoki], Лудакріс.

ICTV, субота 3 листопада, 20.00

Браян О’Коннор (Вокер) звільнився з ФБР, однак його талант гонщика та знання законів вуличних банд одного дня знадобились колишньому начальнику героя. Браяну доручили увійти в довіру до торговця наркотиками Картера Верона (Хаузер). Допомагають О’Коннору його давній приятель Роман Пірс і агент під прикриттям Моніка Фуентес…

2-fast

Продовжити читання “Подвійний форсаж”

Гальмо

Гальмо (The Cooler / Тормоз). США, 2003. Режисер Вейн Крамер. У ролях: [Вільям Х. Мейсі->wiiliam-h-macey], [Алек Болдуїн->alec-baldwin], [Марія Белло->maria-bello], Естелла Воррен, Пол Сорвіно.

НТН, субота 3 листопада, 00.20

Берні Лутцу (Мейсі) не везе все життя, причому настільки, що це невезіння він може передавати будь-кому з відвідувачів казино – і саме через це його цінують хазяї даного закладу. Але одного дня Берні зустрічає справжнє кохання, і його везіння та аура змінюються на діаметрально протилежні… Чудове “акторське” кіно, яке видобуває по максимуму з трьох центральних виконавців. Головна роль написана настільки під Мейсі і його одвічний імідж невдахи, що якраз його відзначили найменше – на відміну від Белло та Болдуїна, які отримали чимало нагород (Алека навіть номінували на “Оскар” за роль другого плану).

Бі-Муві: Медова змова

Бі-Муві: Медова змова (Bee Movie / Би-Муви: Медовый заговор). Анімаційний фільм / комедія, 2007. Режисери Стів Хікнер та Саймон Дж. Сміт. У ролях: Джеррі Сейнфелд, [Рене Зельвегер->renee-zellweger], Метью Бродерік, Джон Гудмен, [Кріс Рок->chris-rock], Кеті Бейтс.

beemovie

Продовжити читання “Бі-Муві: Медова змова”

Алек Болдуїн

Алек Болдуїн (Alec Baldwin / Алек Болдуин), повне ім’я якого Александр Рей Болдуїн ІІІ, народився 3 квітня 1958 р. у невеликому містечку Емітівіль (штат Нью-Йорк). Він був другим з шести дітей, але став першим у сім’ї, хто обрав акторську професію. Його приклад наслідували молодші брати – Денієл, Вільям та Стівен. Закінчивши школу, Алек разом з табелем отримав характеристику, де було записано, що він “стане знаменитістю або президентом США”. Через деякий час юнака зарахували в університет Джорджа Вашингтона з перспективою вчитися на юридичному факультеті, але він ніколи не забував свої дитячі мрії про кіно та сцену.

boldw1

Продовжити читання “Алек Болдуїн”

Схід темряви

Оскільки кіносага про Гаррі Поттера впевнено прямує до свого фіналу, щороку знаходиться все більше бажаючих спробувати зайняти її місце або хоча б частково повторити успіх. Таким чином свій шлях на великий екран знаходить все більше “фентезійних” та просто дитячих книжок, що мають велике чи не дуже коло прихильників.

seeker1

Продовжити читання “Схід темряви”