Спецназ міста янголів

Спецназ міста янголів (S.W.A.T. / Спецназ города ангелов). США, 2003. Режисер Кларк Джонсон. У ролях: [Самюел Л. Джексон->samuel-l-jackson], [Колін Фаррелл->colin-farrell], [Мішель Родрігес->michelle-rodriges], Л. Л. Кул Джей, Олів’є Мартінес, Ларрі Пойндекстер, Браян Ван Холт, Джеремі Реннер, Джеймс Тодд Сміт.

1+1, неділя 11 листопада, 22.05

Ветеран спецназу Хондо (Джексон) отримує наказ зібрати працездатну команду. Серед запрошених ним – Стріт (Фаррелл), якого кілька років тому вигнали з загону після невдалої операції зі звільнення заручників. Перше завдання нової команди – перевезти з місцевої в’язниці до федеральної тюрми ватажка кримінального світу Алекса Де Леона…

swat1

Продовжити читання “Спецназ міста янголів”

Ґенерація вбивць

Новий міні–серіал каналу HBO, “Ґенерація вбивць” (Generation Kill), що складається з семи епізодів та знімається у співробітництві між США та Великою Британією, почав фільмуватися у місті Мапуту, столиці Республіки Мозамбік, місті яке вже приймало голівудські стрічки високої якості: [“Алі”->ali] (2001), “Перекладачка” (2005) та [“Кривавий діамант”->blood-diamond] (2006).

generation1

Продовжити читання “Ґенерація вбивць”

Леви для ягнят

Леви для ягнят (Lions for Lambs / Львы для ягнят). Драма. США, 2007. Режисер Роберт Редфорд. У ролях: [Том Круз->tom-cruise], [Меріл Стріп->meril-streep], [Роберт Редфорд->robert-redford], Ендрю Гарфілд, Дерек Люк, Майкл Пена.

Сенатор конгресу Джаспер Ірвінг (Круз) збирається надати сенсаційну інформацію про нову військову політику журналістці, котра займається розслідуванням (Стріп). У цей же час в університеті Західного узбережжя відбувається конфлікт між доктором Меллі (Редфорд) та студентом, який хоче кинути усе і вирушити воювати.

lions

Продовжити читання “Леви для ягнят”

Народження

Народження (Birth / Рождение). США, 2004. Режисер Джонатан Глейзер. У ролях: [Ніколь Кідман->nicole-kidman], Камерон Брайт, Лорен Баколл, Денні Х’юстон, Арлісс Говард, Енн Хеч.

Інтер, четвер 8 листопада, 23.40

30-річна Анна (Кідман) нарешті готова змиритися зі смертю чоловіка, з моменту якої минуло 10 років, і знову вийти заміж. Однак саме в цей момент її починає переслідувати десятирічний хлопчик (Брайт), який запевняє, що він – реінкарнація її чоловіка… Продовжити читання “Народження”

Сліпий терор

Сліпий терор (Blind Terror / Слепой террор). США, 2001. Режисер Джайлз Вокер. У ролях: Настасья Кінскі, Стюарт Бік, Максим Рой, Вікторія Сноу, Джуліан Брюстер.

Кіно, середа 7 листопада, 21.30

З дня весілля Сюзан Брайс переслідує невідомий, який перетворив її життя на справжнє пекло, і поліція не може їй допомогти. Не витримавши, жінка наймає детектива, щоб той дізнався, кому може бути вигідна її смерть…

Хеловін 2007

Деякі мерці просто не можуть спокійно полежати в могилі. Здавалося б, вісім серій, схожих одна на одну, неначе брати-близнюки (за винятком третьої, яка була із зовсім іншої опери), мали б остаточно забити цвях у труну Майкла Маєрса. Але ні – пройшло п’ять років, і він знову повернувся, щоправда, не в черговому сиквелі, а в римейку.

hall1

Продовжити читання “Хеловін 2007”

Апокаліпсис

Апокаліпсис (Apocalypto / Апокалипсис). США, 2006. Режисер [Мел Гібсон->mel-gibson]. У ролях: Руді Янгблад, Жерардо Тарачена, Далія Ернандес, Джонатан Брюер, Рауль Трухільо.

ТРК “Україна”, понеділок 5 листопада, 21.10

Пригодницька епопея, дія якої відбувається наприкінці епохи колись великої цивілізації майя. Головний герой – юнак, чиє спокійне життя перервало безжалісне вторгнення загарбників. Він змушений вирушити у подорож світом, де панують жах і насилля.

apocalypto1.jpg

Продовжити читання “Апокаліпсис”