Гейден Панаттьєрі

Гейден Панаттьєрі (Hayden Panettiere / Хейден Панаттьери) народилась у 1989 р. в Нью-Йорку. Її мати Леслі Р. Фогел в молодості була актрисою і знімалась у “мильних операх”, а батько працював пожежником. Гейден почала кар’єру фотомоделі з чотирьох місяців; в 11-місячному віці її почали знімати в рекламних роликах. У сім років Панаттьєрі зіграла у серіалі “Прожити одне життя”. Її брат Дженсен теж став актором. Юна Гейден знялась у фільмах “Згадуючи Титанів” (2000), “Історія з намистом” (2001), “Крутий Джо” (2001), “Модна матуся” (2004), “Скажені перегони” (2005). У 2006 р. вона отримала роль Клер Беннетт, дівчини з групи підтримки, яка раптом виявляє у себе надлюдські здібності, у серіалі “Герої”, який несподівано став суперхітом і прославив усіх, хто в ньому знімався.

panetier1.jpg

Продовжити читання “Гейден Панаттьєрі”

Червона планета

Червона планета (Red Planet / Красная планета). США, 2000. Режисер Антоні Хоффман. У ролях: [Вел Кілмер->val-kilmer], [Керрі-Енн Мосс->carrie-ann-moss], Том Сайзмор, Бенджамін Братт, Теренс Стемп.

ICTV, субота 10 жовтня, 19.00

Космічна експедиція з Землі повинна з’ясувати, чому спроба створити на Марсі необхідні для життя умови не мала успіху. Проте зробити це зовсім не легко, оскільки на шляху мужніх астронавтів весь час виникають перешкоди: аварії, вибухи, небезпечні мешканці планети, робот, який вийшов з-під контролю… Продовжити читання “Червона планета”

Бредлі Купер

Бредлі Купер (Bradley Cooper / Брэдли Купер) народився у 1975 р. у Філадельфії. Його мати Глорія – американка італійського походження, батько Чарлз – американець ірландського походження. “Я з дитинства був справжнім кіноманом, – згадує Купер. – Я завжди знав, що буду займатися кіно”. Однак він не зразу зрозумів, що буде займатися саме лицедійством: “У дитинстві я був дуже сором’язливим. Я ніколи не виходив на сцену. Тільки у старших класах почав виступати перед хлопцями з гумористичними номерами. Я так хвилювався перед виступами, що не спав вночі”. Після школи Бредлі вчився в університеті “Вілланова” та в університеті Джорджтауна, а у 1997 р. отримав диплом викладача англійської мови та літератури. Після цього він вступив до Акторської студії при університеті Нью-Йорка і невдовзі почав отримувати ролі в кіно й на телебаченні.

cuper1.jpg

Продовжити читання “Бредлі Купер”

Жерстяний кубок

Жерстяний кубок (Tin Cup / Жестяной кубок). США, 1996. Режисер Рон Шелтон. У ролях: [Кевін Костнер->kevin-costner], [Рене Руссо->rene-russo], [Дон Джонсон->don-johnson], Чіч Марін, Лінда Харт, Денніс Берклі.

Кіно, середа 7 жовтня, 21.30

Колишній спортсмен, чудовий гравець у гольф (Костнер), переживає не кращі часи. Він змушений працювати вчителем гри у гольф і відвідує психолога – жінку, в яку закохується він, а також його суперник. Невдовзі у героя з’являється надія виграти кубок на престижних змаганнях… Спроба режисера Шелтона (після “Даремського бика”) знову увійти в ту саму воду, з Костнером, темами спорту і кохання, вийшла не дуже вдалою, хоча в прокаті пройшла непогано. У цього режисера є цікавіші стрічки, в тому числі зі спортивною тематикою.

Справа № 39

Цікавість до фільму викликає перш за все [Зельвегер->rene-zellwger]: у “страшних” картинах вона не грала вже дуже давно. У першій третині стрічки актриса дійсно створила переконливий образ соціального працівника, яка приділяє увесь свій час роботі і фактично не має особистого життя. От тільки решті екранного часу це у жодному разі не допомагає, бо там Рене поводиться як звичайна героїня хоррору без особливих розумових здібностей: намагається сховатися від того, від чого сховатися неможливо, кричить, бігає з ножем.

cass39_1.jpg

Продовжити читання “Справа № 39”